ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Zero med spennende 2018-oppgraderinger

Zero Motorcycles har nettopp vist sin 2018-modellrekke som de hevder vil heve standarden for elektriske motorsykler, takket være 10 lenger rekkevidde og 6 ganger raskere lading. Dette har de fått til ved å øke batterikapasiteten med 10 % på 3 nye batterier – ZF14.4, ZF7.2 og ZF3.6. Ifølge Zero vil disse batteriene gi lenger rekkevidde og høyere ytelse enn noe annet tohjuls kjøretøy på markedet. Modeller utstyrt med det største batteriet, ZF14.4 og med ZF3.6 i tillegg, får en rekkevidde i bytr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Zero Motorcycles har nettopp vist sin 2018-modellrekke som de hevder vil heve standarden for elektriske motorsykler, takket være 10 lenger rekkevidde og 6 ganger raskere lading. Dette har de fått til ved å øke batterikapasiteten med 10 % på 3 nye batterier – ZF14.4, ZF7.2 og ZF3.6. Ifølge Zero vil disse batteriene gi lenger rekkevidde og høyere ytelse enn noe annet tohjuls kjøretøy på markedet.

Modeller utstyrt med det største batteriet, ZF14.4 og med ZF3.6 i tillegg, får en rekkevidde i bytrafikk på ca. 360 km – på landevei blir dette tallet halvert. De nye batteriene er vedlikeholdsfrie og har 5 års garanti med ubegrenset kilometer. Samtidig har Zero tatt frem noe de kaller Charge Tank – en lader på 6 kW som lader opp til 6 ganger raskere enn en standard lader. Den nye laderen vil være kompatibel med Zero S, SR, DS og DSR, og ladetiden for sykler med ZF7.2 batteri vil bli ca. 1 time, for ZF14.4 rundt to timer.

Andre oppgraderinger: Samtlige modeller får 11 % mer moment på bakhjulet dersom de har ZF7.2 batteri, og 30 % mer med ZF14.4 Zero S og Zero DS. Nye farger og ny grafikk blir introdusert på hele modellrekken og eierne kan nå installere oppdateringer via smarttelefon-app.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse