Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

YCC-Norway gir pengegave til Barnekreftforeningen

17. september 2020 – midt i barnekreftmåneden – overleverte Yamaha Custom Club Norway (YCC) 13.000 kroner til Barnekreftforeningen etter et rekordhøyt loddsalg

Publisert:

17. september 2020 – midt i barnekreftmåneden – overleverte Yamaha Custom Club Norway (YCC) 13.000 kroner til Barnekreftforeningen etter et rekordhøyt loddsalg på årets klubbtreff.

Tekst og foto: Anders Eidevik.

MC-avisa var til stede under overlevering av en sjekk og rosende ord til daglig leder Trine Nicolaysen og tre av hennes medarbeidere i Barnekreftforeningen. YCC-Norway har i noen år hatt loddsalg på sitt årlige treff der halvparten av inntektene går til en organisasjon som jobber for barn og unge. Som i 2018 bestemte klubbens årsmøte å donere lotteripengene til Barnekreftforeningen, og overleveringen av en sjekk på kr 13.000 fant sted ved Nedre Vollgate i Oslo i dag 17. september i et flott høstvær.

I 2015 bestemte Fred Martila, en av YCC-medlemmene, seg for å lage en kniv – noe han skal være svært dyktig til – som skulle loddes ut på klubbtreffet. Den gang ble alle inntektene på kr 5200 gitt til et barnehjem i Colombia. Utrolig nok er hun som vant kniven selv fra Colombia! Siden da har konseptet med loddsalg og gave til veldedighet ballet på seg, og i år skal premiebordet ha vært riktig så respektabelt.

Steinar Sødal, Trine Nicolaysen, Line Lybo Uppard og Camilla Hobøl Korsæth i Barnekreftforeningen.

Daglig leder i Barnekreftforeningen Trine Nicolaysen er selvsagt begeistret og takknemlig for at YCC-Norway for andre gang på tre år velger å donere penger til foreningen.

– Vi synes dette er fantastisk hyggelig og gøy, både det å få pengegave, men også det å komme ut av kontorene våre og møte denne flotte gjengen. De gjør noe bra og noe som er morsomt for seg selv, men også noe som er bra for andre, og i dette tilfellet så er det for barn som er blitt rammet av kreft, sier Trine Nicolaysen.

YCC-Norway har hatt en solid vekst de siste årene, her representert ved Christian Bruno Størseth, Nadya Ivanova, Gunnar Hovd, Fred Martila, Rune Kristiansen og Hans-Peter Lannerstedt.

Det er en fornøyd Hans-Peter Lannerstedt, president i YCC-Norway, som slår av en prat med undertegnede etter overrekkelsesseremonien. Jeg spør om hva det betyr for han personlig å kunne kombinere MC-hobbyen med det å betyr noe for andre, og Hans-Peter svarer: – Jeg er vel en sånn person som alltid har gjort noe for andre, og har stilt opp på mange veldedige ting. Og all den positiviteten som er i YCC gjør at jeg får mye energi tilbake!

Det er tydelig at de fem andre klubbmedlemmene også er begeistret for å kunne bety noe for andre, og jeg lar meg inspirere av samholdet, gleden og entusiasmen jeg blir møtt med.

I neste utgave av MC-avisa kan du lese mer om YCC-Norway og overrekkelsen til Barnekreftforeningen.

Annonse
Annonse