ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Yamaha YZF-R1 Jubileum spesial

Når store gutter har bursdag feirer de gjerne så det merkes - og Yamaha er en av de største i klassen. For å markere sitt 60-års jubileum som MC-produsent har de tatt frem en spesialversjon av YZF-R1 og lakkert den i det klassiske racingmønsteret i gult/sort/hvitt som Kenny Roberts gjorde berømt og senere har hevdet var hans varemerke - noe som igjen gjorde ham temmelig gretten da Valentino Rossi demokjørte en Moto GP racer i nettopp de fargene på Goodwood Festival of Speed. I tillegg til de

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Når store gutter har bursdag feirer de gjerne så det merkes - og Yamaha er en av de største i klassen.

For å markere sitt 60-års jubileum som MC-produsent har de tatt frem en spesialversjon av YZF-R1 og lakkert den i det klassiske racingmønsteret i gult/sort/hvitt som Kenny Roberts gjorde berømt og senere har hevdet var hans varemerke - noe som igjen gjorde ham temmelig gretten da Valentino Rossi demokjørte en Moto GP racer i nettopp de fargene på Goodwood Festival of Speed.

I tillegg til den unektelig snertne lakkeringen er sykkelen utstyrt med en Akrapovic lydpotte og hvis du har planer om å styrte avgårde til nærmeste forhandler for å sikre deg en bør du løpe fort, for Special 60TH Anniverrsary YZF-R1 (som den offisielt heter) lages i begrenset opplag. Lanseringen skjer på Bol d'Or 18. september og sykkelen vil være tilgjengelige hos Yamaha forhandler fra desember 2015.

Løp og kjøøøøøp....

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse