ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Yamaha Vinterbro AS flytter til Oslo i august

Yamaha Vinterbro sin leiekontrakt på Vinterbro Handelspark går ut i høst og butikken har da valgt å flytte til Kalbakken i Oslo i slutten av august, adressen blir: Bedriftsveien 6, 0950 Oslo. De overtar Krogh Bilsalg sine lokaler på Kalbakken som ligger ca. 2 kilometer fra Alnabru. For de som er lokalkjent i Groruddalen så vil butikken ligge ved siden av Tine Meieri sitt anlegg på Kalbakken. Anne-Mette og David Grelland som driver Yamaha Vinterbro AS diskuterer ennå hva butikken skal hete ette

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Yamaha Vinterbro sin leiekontrakt på Vinterbro Handelspark går ut i høst og butikken har da valgt å flytte til Kalbakken i Oslo i slutten av august, adressen blir: Bedriftsveien 6, 0950 Oslo. De overtar Krogh Bilsalg sine lokaler på Kalbakken som ligger ca. 2 kilometer fra Alnabru. For de som er lokalkjent i Groruddalen så vil butikken ligge ved siden av Tine Meieri sitt anlegg på Kalbakken.

Anne-Mette og David Grelland som driver Yamaha Vinterbro AS diskuterer ennå hva butikken skal hete etter flytting, men Yamaha Oslo tror vi er et godt stalltips! Den nye butikken vil ha 840 kvadratmeter på ett gulv og det blir en helt ny Yamaha designstore i butikklokalene.

Med Yamaha Oslo sin flytting til Kalbakken forsterkes onmrådet rundt Alnabru som Norges MC-sentrum. Her finnes allerede to av norges største MC-butikker: Harley-Davidson Oslo og MC OSLO, samt Snellingen AS som selger både cross og gate-sykler.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse