Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Yamaha slipper nyheten om en oppgradert Tracer 700

Yamaha presenterte søndag kveld nyhetene sine på en egen web-release som pressen og forhandlerne kunne koble seg på. Her ble også den reviderte utgaven av Tracer 700, som mange fryktet skulle bli tatt ut av porteføljen, presentert med en svært så vellykket face-lift. Teknsik er sykkelen bortimot uforandret og yter 74 hk og 68 Nm, hvilket gir sykkelen en fin posisjon hva angår power/weight-ratio. Tracer 700 er slank, høyreist med en sittehøyde på 84 cm og et aldeles herlig og bredt styre. 700-s

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Yamaha presenterte søndag kveld nyhetene sine på en egen web-release som pressen og forhandlerne kunne koble seg på. Her ble også den reviderte utgaven av Tracer 700, som mange fryktet skulle bli tatt ut av porteføljen, presentert med en svært så vellykket face-lift.

Teknsik er sykkelen bortimot uforandret og yter 74 hk og 68 Nm, hvilket gir sykkelen en fin posisjon hva angår power/weight-ratio. Tracer 700 er slank, høyreist med en sittehøyde på 84 cm og et aldeles herlig og bredt styre. 700-segmentet er svært prisgunstig i Norge, så her får du utrolig mye kjøreglede for pengene.

Tracer 700 har i likhet med mange av de andre Yamaha-modellene en såkalt crossplane (CP) motor som sikrer et herlig og kraftfullt mellomregister. Den tosylindrede motoren leverer mye mer enn du kan forvente, og MC_avisa er stum av beundring når det kommer til ytelse og kjøreglede. Ramme og dempere leverer superbra og mye mer enn det vi som vanlige førere kan klare å etterspørre. På ønskelisten vår står det en kvikkskifter og blipper som trolig kan ettermonteres. Med en akselavstand på 1460 mm blir dette lekent og svingvillig, og vi kan basert på kjennskapen til 2019-modellen garantere tivoli-egenskaper med tilhørende kjøreglede. Her her du en kul, råtøff og morsom sportstourer som kan brukses til så å si alt.

Egentlig ikke noe nytt, men likefult en nyhet.

Bravo Yamaha, we like.

#Nyhet #Yamaha

Nøkkelord

Annonse
Annonse