ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Yamaha skal delta på EICMA-messen

Pressemelding (oversatt), Yamaha Motor Europe: Yamaha Motor Europe kunngjør at de vil delta på 2021-utgaven av EICMA-messen som arrangeres 23. til 28. november. Yamaha Motor Europe har tatt denne avgjørelsen takket være den positive utviklingen av de internasjonale og nasjonale vaksinasjonsprogrammene og den jevnlige lettelsen av de restriktive tiltakene mot COVID-19 i spesielt Europa og Italia. Forventningen er at innen utgangen av november vil det være mulig å besøke store utstillinger igjen.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding (oversatt), Yamaha Motor Europe:

Yamaha Motor Europe kunngjør at de vil delta på 2021-utgaven av EICMA-messen som arrangeres 23. til 28. november.

Yamaha Motor Europe har tatt denne avgjørelsen takket være den positive utviklingen av de internasjonale og nasjonale vaksinasjonsprogrammene og den jevnlige lettelsen av de restriktive tiltakene mot COVID-19 i spesielt Europa og Italia. Forventningen er at innen utgangen av november vil det være mulig å besøke store utstillinger igjen. Forebyggende sikkerhetstiltak for å inneholde COVID-19 vil fortsatt bli implementert, i samarbeid med EICMA-organisasjonen, for å sikre et hyggelig og trygt besøk til messen. I så måte vil størrelsen på Yamaha-standen bli utvidet i forhold til 2019 for å gi besøkende mer personlig plass.

Eric de Seynes, administrerende direktør i Yamaha Motor Europe N.V., bekrefter: “Beslutningen om å delta på EICMA var ikke lett å ta av åpenbare grunner. Etter å ha observert trenden relatert til utviklingen av COVID-19 og blitt forsikret av EICMA-organisasjonen om at vi kan tilby et trygt miljø for alle besøkende, samtidig som de lar dem oppleve arrangementet til fulle, tror vi det er riktig beslutning om å støtte retur av en slik begivenhet. Med det som uten tvil er den største internasjonale rekkevidden, har EICMA stor betydning for vår bransje, og er en unikt begivenhet der motorsykkelmiljøet kan komme sammen for å føle reaksjonen fra media og kunder på de nye produktene, holder forbindelsen med dem i live og gir inspirasjon mot fremtidige trender. Mens vi ennå ikke har kommet tilbake til det de fleste av oss anser som normal, gir årets begivenhet den første muligheten for entusiaster å komme sammen og være koblet sammen igjen fysisk, snarere enn virtuelt. "

Vi håper å se deg på Yamaha-standen i november.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse