ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Yamaha Senter Løvold i Bodø i nye lokaler

Løvold er en institusjon i Bodø. Firmaet har flere avdelinger, og tilbyr også motoriserte fritidskjøretøy fra Yamaha i sine nye lokaler i Breivika. Sist uke var det åpning av de nye lokalene, som er noe av de bedre vi har sett. En nydelig utstilling som favner hva et motorisert hjerte kan begjære. Konsernet skriver om seg selv på sine nettsider: "Firma Løvold i Bodø har siden i 1938 levert varer og tjenester. Gjennom tidene har den lille butikken på kaia utviklet seg til å bli flere bedrifter

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Løvold er en institusjon i Bodø. Firmaet har flere avdelinger, og tilbyr også motoriserte fritidskjøretøy fra Yamaha i sine nye lokaler i Breivika. Sist uke var det åpning av de nye lokalene, som er noe av de bedre vi har sett. En nydelig utstilling som favner hva et motorisert hjerte kan begjære.

Konsernet skriver om seg selv på sine nettsider: "Firma Løvold i Bodø har siden i 1938 levert varer og tjenester. Gjennom tidene har den lille butikken på kaia utviklet seg til å bli flere bedrifter innen ulike markedsområder. Fellesnevneren er at alle driftsenhetene fortsatt er familiedrevet og lokal eid, og ikke minst etterstreber å ivareta den tradisjonsrike Løvold-ånden."

Vi gratulerer Løvold med nye lokaler. Det er bra at det satses på motorsykkel også i nord!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse