Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Yamaha presenteres deres 2022 Off Road Competition-modeller

Pressemelding, Yamaha Motor Scandinavia (forkortet). Total og langvarig dedikasjon til Motocross: Helt siden Yamaha vant sitt første World Motocross-mesterskap for mer enn 50 år siden, har firmaet vårt helhjertet støttet sportsgrenen og skapt en serie med vinnermaskiner til førere i alle aldre. Yamaha var et av de første japanske merkene som produserte racingmotorsykler til ungeførere, og den første som introduserte 4-takts MX-maskiner. I dag fortsetter merket å være en ledende kraft innen motoc

Publisert:

Pressemelding, Yamaha Motor Scandinavia (forkortet).

Total og langvarig dedikasjon til Motocross:

Helt siden Yamaha vant sitt første World Motocross-mesterskap for mer enn 50 år siden, har firmaet vårt helhjertet støttet sportsgrenen og skapt en serie med vinnermaskiner til førere i alle aldre. Yamaha var et av de første japanske merkene som produserte racingmotorsykler til ungeførere, og den første som introduserte 4-takts MX-maskiner. I dag fortsetter merket å være en ledende kraft innen motocross på alle nivåer og med helhjertet engasjement for hver eneste en av våre førere.

Yamaha erkjenner viktigheten av den ungdommen på motocross-scenen, der fremtidige toppfører utvikler ferdighetene sine før de går videre til de store mesterskapene. Dette er grunnen til at Yamaha har arrangert det svært suksessfulle YZ bLU cRU FIM Europe Cup-programmet siden 2015, som tilbyr unge førere av YZ125, YZ85 og YZ65 modeller muligheten til å kvalifisere for bLU cRUEurope Cup SuperFinale hvert år og skape seg et navn foran et stort internasjonalt publikum underdet prestisjefylte Monster Energy FIM Motocross of Nations.

For å understreke firmaets langsiktige engasjement i motocross, skal Yamaha lansere den helt nye YZ125 i 2022, sammen med viktige oppgraderinger av YZ250 og YZ85 modellene. Disse nyemodellene gi førere muligheten til å realisere sitt potensial og gå inn i victorYZone!

Den helt nye YZ125: Agility. Ability. Victory.

I 2022 får den helt nye YZ125 en helt omdesignet høy-ytelsesmotor, med et seriøst oppgradert understell og et slankere karosseri med et mer radikalt utseende, og blir dermed den mest konkurransedyktige YZ125 noensinne.

Den nye YZ125 leverer betraktelig mer anvendelig kraft, og har skarpere kjøreegenskaper, sterkerebremser og forbedret ergonomi. Den er designet med mål om å bli førstevalget for talentfulle førere som ønsker bedre kjøreferdigheter og mer erfaring, slik at de kan løfte egne prestasjoner til neste nivå.

De avanserte spesifikasjonene viser med tydelighet Yamahas ønske om å gi morgendagens mesterskapsvinnere det beste utstyret mens de ennå er tenåringer, slik at de er klare til å konkurrere om topplasseringene når de trer inn i de proffe rekkene.

YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition:

Foruten vår Icon Blue YZ125, presenterer Yamaha også en YZ125 Monster Energy Yamaha RacingEdition som tilbyr enhver tenåringsfører sjansen til å eie og kjøre en motorsykkel med ekte"factory style". Med eksklusivt svart fargeskjema og grafi kk inspirert av Monster Energy YamahaFactory MXGP og MX2 team-sykler, er YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition den ultimate 125 cc produksjonsmotorsykkelen for racing fra Yamaha.

Tekniske spesifikasjoner er de samme for YZ125 og YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition.

Klikk her for å lese mer om YZ125.

Nye YZ250: 2 Strokes. First place.

For 2022 fortsetter evolusjonen til denne svært suksessfulle motocross-motorsykkelen, og den nyeYZ250 får et helt nytt superslankt karosseri som gir den en skarpere profil, slik at den får den mest dynamiske looken på banen. Men den nye modellen er så mye mer enn en kosmetisk oppdatering. Det forbedrede chassiset inkluderer kraftigere bremser, revidert suspensjon, nye letterekomponenter og et luftinntak med høyere effektivitet.

Klikk her for å lese mer om YZ250.

YZ85: Victory. Never given, always earned.

Mange av dagens motocrosslegender startet på en Yamaha YZ85. Lett, smidig, rask og pålitelig: dette er en fullspekket, men nedskalert versjon av Yamahas større crossere. Med mye av den samme avanserte motor- og chassis-teknologien som YZ125 og YZ250, er den nye 2022 YZ85-modellen den beste starten enhver racerførere kan få på den lange og spennende reisen mot en profesjonell racingkarriere.

Med kompakt nytt karosseri, flatere sete og flere chassis-oppdateringer, er mange av endringene på den nye YZ85 de samme vi ser på den helt nye YZ125 – og som hos storebror, er den nye YZ85 designet for å levere en sterkere, bedre og mer sportslig pakke for førere som har seg victorYZone som mål.

Klikk her for å lese mer om YZ85.

Hele 2022 Competition-modellrekken til Yamaha finner du på www.yamaha-motor.eu/no/

Annonse
Annonse