ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Yamaha presenterer Ténéré 700 World Raid – Fuel your life with a New Horizon

Pressemelding (forkortet), Yamaha Motor: Ekte eventyr. Så langt du vil. Ingen grenser. For 40 år siden gjorde den originale XT600 Ténéré eventyrkjøring tilgjengelig for alle. Den første Ténéré-en ble utviklet med utgangspunkt i Yamahas Dakar-racere og åpnet bokstavelig talt en ny verden for alle førere som ønsket å kunne reise utenfor allfarvei, gjerne utenfor egnekomfortsoner, for å utforske fjerne steder.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding (forkortet), Yamaha Motor:

Ekte eventyr. Så langt du vil. Ingen grenser.

For 40 år siden gjorde den originale XT600 Ténéré eventyrkjøring tilgjengelig for alle. Den første Ténéré-en ble utviklet med utgangspunkt i Yamahas Dakar-racere og åpnet bokstavelig talt en ny verden for alle førere som ønsket å kunne reise utenfor allfarvei, gjerne utenfor egnekomfortsoner, for å utforske fjerne steder.

Siden 1980-tallet har mange tusen førere valgt Ténéré som sitt reisefølge på lengre turer. Over tid har selvfølgelig Yamahas originale eventyrsykkel blitt utviklet og forbedret, og de siste årene har lanseringen av Ténéré 700 inspirert en ny generasjon førere til større eventyr.

På kort tid har Ténéré 700 blitt anerkjent av førere over hele verden for sin momentsterke CP2-motor, det allsidige chassiset og den uovertrufne holdbarheten og påliteligheten. Den er en verdig etterfølger til den originale sykkelen som endret segmentet for alltid. På bare et par år har den blitt en favoritt for førere som setter pris på tilgjengeligheten og friheten den tilbyr. Den har også vist sin uvanlige allsidighet med legendariske navn som jorden-rundt-farer Nick Sanders og extreme enduro-legenden Pol Tarrés.

Etter den enorme suksessen til Ténéré 700 og Ténéré 700 Rally Edition er Yamaha nå klare for å lansere den ultimate eventyrsykkelen for de riktig lange turene. Den er utviklet for å tilby et helt nytt sett med muligheter til alle eventyrsjeler.

Den nye Ténéré 700 World Raid: Fuel your life with a New Horizon

Ténéré 700 var bare begynnelsen. Nå er Yamaha i ferd med å åpne en ny dimensjon innen adventure-segmentet med den nye Ténéré 700 World Raid – en førsteklasses langdistansesykkelsom tilbyr utmerkede kjøreegenskaper for både terreng og vei, kombinert med en unik allsidighet og en morsom kjørekarakter.

Dette tredje medlemmet av Ténéré 700-familien er et sterkt bidrag til motorsykkelverdenen og gir alle slags førere sjansen til å leve ut drømmene sine. Verden har endret seg dramatisk de siste årene, og denne motorsykkelen gir alle muligheten til å gjenoppdage frihetene som ble tatt tatt for gitt.

Ténéré 700 World Raid er en motorsykkel som får verden til å virke som et mindre sted. Den er utstyrt for å kunne kjøres lenger enn noen tidligere Ténéré, og med avanserte spesifikasjoner som inkluderer toppmoderne fjæring for ekstra trygghet og komfort, forbedret ergonomi, rallyinspirert styling og flermodus-instrumenter med blant annet anrops- og tekstmeldingsvarsler.

Ténéré 700 World Raid nøkkelfunksjoner:

Fellesløsninger for Ténéré 700 World Raid / Ténéré700 / Ténéré Rally Edition:

Les mer på Yamaha Motor Norge sitt nettsted.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse