Annonse
Annonse
MC-avisa

Yamaha MW-Vision

Noen som husker BMW C1? Nå kommer Yamaha med et scooter/gocart-aktig kjøretøy med doble hjul foran og tak som på C1en. Det Yamaha nå viser frem på Tokyo Motor Show 2019 er virkelig fremtidsrettet. Her følger redigert pressemelding fra Yamaha: "Denne neste generasjons personlig mobilitetskonseptmodellen bruker LMW-teknologi og er et et nytt konseptforhold mellom brukere og kjøretøy. Den ble utviklet med sikte på å få førere til å nyte spenningen som kommer fra å lene seg sammen med sykkelen gjen

Publisert:

Noen som husker BMW C1? Nå kommer Yamaha med et scooter/gocart-aktig kjøretøy med doble hjul foran og tak som på C1en. Det Yamaha nå viser frem på Tokyo Motor Show 2019 er virkelig fremtidsrettet. Her følger redigert pressemelding fra Yamaha:

"Denne neste generasjons personlig mobilitetskonseptmodellen bruker LMW-teknologi og er et et nytt konseptforhold mellom brukere og kjøretøy. Den ble utviklet med sikte på å få førere til å nyte spenningen som kommer fra å lene seg sammen med sykkelen gjennom svinger – muliggjort av LMW-plattformen – med større komfort og sinnsro. LMW-plattformen er Yamahas betegnelse på kjøretøyer med tre eller flere hjul som kan lene seg som en motorsykkel gjennom svinger.

Den er også utstyrt med teknologi som styrer etter førerens kroppsbevegelser, samt revers, og det kokongliknende karosseriet er enkelt å håndtere og manøvrere. Med tilnærminger som interaktiv kommunikasjon mellom brukeren og kjøretøyet ved hjelp av lyd og lys for helt nye mobilitetsopplevelser, antyder YAMAHA MW-VISION hvordan sammensmeltingen av robotteknologi og mobilitetsteknologi kan produsere former for mobilitet som er mer i takt med menneskelige følelser."

#Nyhet #Yamaha

Nøkkelord

Annonse
Annonse