ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Yamaha avslører prisen på nye Tricity 300

Pressemelding fra Yamaha (utdrag): «Urban Mobility - det smarteste valget: Yamaha tar Urban Mobility-segmentet til neste nivå med innføringen av den helt nye T

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding fra Yamaha (utdrag):

«Urban Mobility - det smarteste valget:

Yamaha tar Urban Mobility-segmentet til neste nivå med innføringen av den helt nye Tricity 300 - en smart og moderne trehjulsmodell med en spesifikasjon som er best i klassen samt førsteklasses konstruksjonskvalitet. Den dynamiske stylingen gir et nytt, friskt og sporty utseende i bygatene - og ettersom den er den letteste modellen i sin klasse, er den også ideell for førstegangskunder.

Lett å kjøre og kan brukes av bilførere med førerkort klasse B*:

Tricity 300 kan kjøres av kunder som har førerkort for bil klasse B. Det Yamaha-eksklusive LLW-systemet (Leaning Multi Wheel) gir sporty, smidig og sikker håndtering med brukervennlige egenskaper. To forhjul betyr at føreren får ekstra veigrep foran og god bremsekraft på grunn av to bremseskiver foran. Dette forsterker følelsen av stabilitet.

Det lette chassiset har en ca. 50/50-vektfordeling foran og bak med fører om bord, og dette - sammen med optimalisert styringsgeometri - bidrar til den naturlige styringen og den utmerkede stabiliteten til Tricity 300, noe som gjør den ideell for førere som kanskje ikke har erfaring med to eller tre hjul.

Pris og tilgjengelighet:

Tricity 300 kommer på markedet i juli 2020 og blir tilgjengelig i tre farger, Nimbus Grey, Tech Kamo og Gunmetal Grey. Prisen blir 89.900 kr.

Video om funksjoner og fordeler:

[Video mangler etter import...]

Nye tilbehørspakker og et bredt utvalg av originaltilbehør:

Sports Pack har en sportsvindskjerm, en nummerskiltholder samt fotpaneler i aluminium, og gir en ekstra dose dynamikk og et enda mer sporty utseende! Med følelsen av stabilitet og trygghet er Tricity 300 ideell for helårsbruk, og Winter Pack leveres med trekk og håndtaksvarmer for økt komfort i kaldt og dårlig vær. Urban Pack er praktisk og komfortabel og inneholder en høy vindskjerm, bagasjebærer og en 39 l toppkoffert som gjør Tricity 300 til en enda mer effektiv pendlermodell.

Nøkkelfunksjoner for Tricity 300:

Dynamisk ny trehjuls Urban Mobility-modell med forbedret stabilitetsfølelse

Enkel å kjøre for førstegangskunder med førerkort for bil klasse B*

Moderne, smart og aktiv stil med førsteklasses kvalitet

Praktisk Standing Assist-system

Økonomisk, kraftig og stillegående BLUE CORE-motor på 300 cc

Lettest i klassen for smidighet og enkel parkering

Oppbevaringsrom for to helhjelmer - eller én helhjelm og en A4-koffert

LED-lamper, LCD-instrumenter og praktisk smartnøkkelbetjening

TCS, ABS, Unified Brake System og parkeringsbrems

  • Det kan foreligge begrensninger og restriksjoner per land i henhold til gjeldende lokale lover.»
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse