ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Yamaha ATV og ROV

Speed Motorsenter har de aller fleste Yamaha ATV- og ROV-modeller til utstilling i butikken i Sandefjord. Det er også muligheter for demokjøring av utstilte modeller. Yamaha har et bredt utvalg av ATV og ROV, også kjent som side-by-side. Firehjulingene til Yamaha er kjent for høy kvalitet og god driftssikkerhet, noe som gjør dem til et utmerket valg. Modellene blir registrert som T3 traktor i Norge. Det er også mulig å kjøpe de uregistrerte. Et bredt utvalg av utstyr gjør at du kan få en firhj

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Speed Motorsenter har de aller fleste Yamaha ATV- og ROV-modeller til utstilling i butikken i Sandefjord. Det er også muligheter for demokjøring av utstilte modeller.

Yamaha har et bredt utvalg av ATV og ROV, også kjent som side-by-side. Firehjulingene til Yamaha er kjent for høy kvalitet og god driftssikkerhet, noe som gjør dem til et utmerket valg. Modellene blir registrert som T3 traktor i Norge. Det er også mulig å kjøpe de uregistrerte. Et bredt utvalg av utstyr gjør at du kan få en firhjuling som passer dine behov, om det skal være å måke snø, elgjakt, gårdsarbeid eller trekke tømmer i skogen. Mulighetene er mange. SpeedMC har de aller fleste modellene utstilt i butikken, med mulighet for demo kjøring.

Klikk her for å lese mer på SpeedMCs nettisder om ulike modeller som er tilgjengelig.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Speed

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse