ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Yamaha 125 X-MAX 2018

Yamaha har akkurat vist den første av sine 2018-modeller. Og det er en oppdatert versjon av den populære X-MAX 125 scooteren, en maskin som på verdensbasis er solgt i mer enn 140.000 enheter siden den kom i 2006. For 2018 får scooteren en Euro4-godkjent 125 cc firetakter med fuel injection (EFI), sømløs twist&go akselerasjon og lavt drivstoff-forbruk. Dette gjør den enda mer bruker- og pendlervennlig enn før. Den har også fått Traction Control systemet som de større modellbrødrene er utstyrt me

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Yamaha har akkurat vist den første av sine 2018-modeller. Og det er en oppdatert versjon av den populære X-MAX 125 scooteren, en maskin som på verdensbasis er solgt i mer enn 140.000 enheter siden den kom i 2006.

For 2018 får scooteren en Euro4-godkjent 125 cc firetakter med fuel injection (EFI), sømløs twist&go akselerasjon og lavt drivstoff-forbruk. Dette gjør den enda mer bruker- og pendlervennlig enn før.

Den har også fått Traction Control systemet som de større modellbrødrene er utstyrt med, og i tillegg ABS2 kretsbremser. Framhjulet holdes av en teleskopgaffel, noe som er mer vanlig på motorsykler, og det bidrar til økt stabilitet.

2018-modellen er også oppgradert når det gjelder brukervennlighet, og kan tilby lagringsplass for to helhjelmer under setet. Yamahas «Smart Key» nøkkelløse system er på plass, og vindskjerm og styre er justerbare. 12V uttak er montert, og instrumentering består av to digitale instrumenter som flankerer et LCD display. Doble LED lykter foran og LED baklys er hentet fra de andre medlemmene av MAX-familien.

Og med det, folkens, er modellåret 2018 innledet. Vi vet at det blir enormt mange nyheter å glede seg til, så følg denne siden!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse