ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

X-team fortsetter suksessen!

"Kjempeforhold i Sverige i dag! Anders Helgerud, Emilie O. Engh og Stian Stage har kjørt siste runde av vintercupen 2016. (Skövde /Sverige). Alle kjørte en og en halv time. Løypa var fin, lite snø. Traseen var morsom, her kunne man sette opp farten og kose seg... Anders fikk en 6. plass i eliteklassen med 13 deltagere. – Jeg er fornøyd med det og formen er på rett kjør. Slike løp gir meg motivasjon til å trene mer sier Anders Helgerud etter målgang. Emilie fortsetter i samme vinnerspor. Denne

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

"Kjempeforhold i Sverige i dag!

Anders Helgerud, Emilie O. Engh og Stian Stage har kjørt siste runde av vintercupen 2016. (Skövde /Sverige).

Alle kjørte en og en halv time. Løypa var fin, lite snø. Traseen var morsom, her kunne man sette opp farten og kose seg...

Anders fikk en 6. plass i eliteklassen med 13 deltagere.

– Jeg er fornøyd med det og formen er på rett kjør. Slike løp gir meg motivasjon til å trene mer sier Anders Helgerud etter målgang.

Emilie fortsetter i samme vinnerspor. Denne gang viste hun ryggen til alle i dameklassen og vant igjen. Deltagelsen var 12 damer i klassen.

- Jeg hadde ingen store forventinger til dette løpet, så det at jeg vant her er utrolig gøy. Det viser seg at formen er på plass og at all trening hjelper sier Emilie etter hun mottok premien sin.

Stian Stage sleit med armpump under løpet, men gjennomførte med gode rundetider og fin kjøring.

X-team motorsport gratulerer med fantastisk innsats."

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse