ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Wunderlich NineT G/S Scrambler

Det tyske utstyrsfirmaet Wunderlich er kjent for å bygge spesialutgaver av BMW-modeller. Og denne, som de kaller G/S Scrambler, er den siste i rekken. G/S Scrambler er basert på NineT. Hva de har brukt som forbilde, ligger i navnet: Den har klassisk endurostyling inspirert av R80 G/S, men mye tyder på at den vil trives bedre i bygater en i Sahara. Wunderlich hevder imidlertid at sykkelen er mye mer offroad-dugandes enn som så: Med knastedekk og 70 mm lenger vandring på fjæringen sier utstyrsgiga

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det tyske utstyrsfirmaet Wunderlich er kjent for å bygge spesialutgaver av BMW-modeller. Og denne, som de kaller G/S Scrambler, er den siste i rekken.

G/S Scrambler er basert på NineT. Hva de har brukt som forbilde, ligger i navnet: Den har klassisk endurostyling inspirert av R80 G/S, men mye tyder på at den vil trives bedre i bygater en i Sahara.

Wunderlich hevder imidlertid at sykkelen er mye mer offroad-dugandes enn som så: Med knastedekk og 70 mm lenger vandring på fjæringen sier utstyrsgiganten at denne sykkelen er et troverdig offroad alternativ. I tillegg til dekk og langslag fjæring er sykkelen utstyrt med veltebøyler, håndbeskyttere, en liten vindskjerm og en minimal bakskjerm med innebygget bak- og bremselys. Ganske tøff, spør du oss.

Spørsmålet som melder seg er: Ville DU brukt denne maskinen offroad…?

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse