ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

WIMA Norway kan se tilbake på en vellykket oppstart

Vi spiller hverandre gode:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Women’s International Motorcycle Association (WIMA) sin norske avdeling ble startet for omtrent et år siden. MC-avisa har tatt en prat med president Eli Johanne Stene for å få en oppsummering av et meget vellykket første år.

Tekst: Anders Eidevik.

WIMA Norway har vært høyt og lavt og fått til beundringsverdig mye i løpet av et drøyt år eksistens. Kvinneandelen blant oss motorsyklister er stigende, og denne positive trenden vil forhåpentligvis fortsette. Jeg fikk gleden av å slå av en lang prat med Eli Johanne Stene, den norske WIMA-presidenten, om organisasjonens første leveår.

WIMA-gjengen ankommer Straand-treffet 2019. (Foto: Anders Eidevik)

Lunch på Voss: Wima-jentene i Hordaland er på søndagstur og tilbakelegger 30 vakre mil gjennom Modalen, langs Hardangerfjorden, via Nordheimssund og tilbake til Bergen sentrum.

En rekke av vårens planlagte aktiviteter har naturligvis blitt avlyst grunnet situasjonen rundt Covid-19. For eksempel WIMA-treffet på historiske Fleischer's Hotel i Voss, der selveste Hayley Bell, grunnlegger av Women Riders World Relay (WRWR), skulle komme for å fortelle om veien videre for WRWR og delta på felleskjøring. Dette treffet vil bli gjennomført neste år.

En organisasjon preget av vekst og positivitet:

WIMA Norway startet med kontingent og medlemskap først på nyåret, og de har allerede passert 200 betalende medlemmer. Det er også startet opp ulike lokallag for Østlandet, Kristiansand, Rogaland, Vestlandet, Ålesund, Møre og Romsdal, Trøndelag, Bodø og Tromsø. Lokallagene arrangerer egne aktiviteter, som mekkekurs, fellesturer og foredrag. Avdelingen på Møre og Romsdal skal blant annet arrangere øyhopping i sommer, og Vestlandet-avdelingen vil holde arrangement i Bergen i slutten av juni. Det er altså mye som skjer i WIMA sine lokallag!

– I tillegg har vi en veldig aktiv Facebookgruppe med over 2000 følgere. Denne gruppen er preget av positivitet og oppmuntringer. Vi godkjenner innlegg som kommer inn, og det er flere om dagen, men utover det har vi ikke hatt behov for å moderere kommentarene på innleggene, forteller Eli Johanne.

Gruppebilde fra kjøretreningen på Rudskogen med både deltakere og instruktører. (Foto: Sønnavind Drone & Boligfoto)

Søndag morgen på Straand-treffet 2019: Grustur opp Vrådal Panorama. (Foto: Anders Eidevik)

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse