ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Wilbers utvider virksomheten

Wilbers er godt kjent i vårt hjemlige MC-miljø. Det tyske firmaet har levert spesialbygde dempere til ganske mange norske motorsykler de senere årene. Men det som ikke er fullt så kjent, er at Wilbers har atskillig flere jern i ilden. Wilbers samarbeider nemlig tett med ZF (globalt ledende innenfor hydraulikk, gir, drivverk) og har også et omfattende samarbeid med BMW. Dette gjør at firmaet har vokst ut av sine gamle lokaler og bygger et nytt lokale på 6000 m2 på tomten ved siden av det gamle.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Wilbers er godt kjent i vårt hjemlige MC-miljø. Det tyske firmaet har levert spesialbygde dempere til ganske mange norske motorsykler de senere årene. Men det som ikke er fullt så kjent, er at Wilbers har atskillig flere jern i ilden.

Wilbers samarbeider nemlig tett med ZF (globalt ledende innenfor hydraulikk, gir, drivverk) og har også et omfattende samarbeid med BMW. Dette gjør at firmaet har vokst ut av sine gamle lokaler og bygger et nytt lokale på 6000 m2 på tomten ved siden av det gamle. I tillegg blir det uteareal for carporter, lasteramper osv.

Wilbers har planlagt å flytte alt – FoU-avdeling, racing, produksjon, kontorer, distribusjon – fra de gamle lokalene og inn i de nye i løpet av én dag, uten avbrudd i produksjonen. Dette skal skje i november. Mannen som står inne i det som etterhvert blir de nye lokalene er Benny Wilbers, gründeren bak firmaet.

Norsk importør for Wilbers er Maartens Import.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse