Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Kinesiske Voge:

“What you see may not be all”

Voge har kommet til Norge med et veldig spennende modell spekter og utfordrer de etablerte merkene på både kvalitet og pris. Det er en farlig kombinasjon for de stappmette og selvsikre! Voge sier selv at «what you see, my not be all” og det har de faktisk belegg for å si. Loncin-fabrikken er på ingen måte noen nybegynner i MC bransjen og produserer modeller og produkter for både BMW og MV Agusta.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Fabrikken har et topp moderne innovasjonssenter som bruker fremtidsrettede modell og analyseverktøy for å utvikle konkurransedyktige produkter som skal holder det de lover. Fabrikken bruker framtidsrettede datateknologi og simuleringsmodeller i tillegg til tradisjonelle testmetoder for å sikre at produktene ikke bare leverer kvalitet men også inspirerer til frihet og passion.

Den norske importøren har sete i Porsgrunn og er i full gang med å utvikle et godt forhandlernettverk. Motorsyklene står ikke tilbake for noe annet vi kjenner til i det norske markedet og det kommer til å skje mye i denne leiren i årene som kommer så her er det bare å følge med. Kvaliteten er like god som noe annet, kjøregleden er strålende og prisene på syklene er skumle for flere av konkurrentene.

Jeg har kjørt Voge 500DS i en måneds tid og skal i tiden som kommer gjennom en serie artikler ta for meg sykkelens egenskaper og kapasiteter, bit for bit for å dele erfaringer med den kinesiske motorsykkelen som faktisk er satt sammen med velkjente komponenter fra blant annet Bosh, Kayaba og Nissin.

Med pågående endringer i Europa, høyere kostnader og galopperende renter er det slettes ikke utenkelig at flere vil oppdage Voge som gir deg muligheten til å kjøre veldig moderne, morsom og oppdatert teknologi til veldig konkurransedyktige priser.

Så er du åpen for å dra på nye adventure-eventyr så får du følge med på de kommende artiklene. Kule greier.

Annonse
Annonse