ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

VM-åpning for Sondre «Gekko» Haga

Pressemelding: "Kommende helg er det endelig åpning for verdensmesterskapet i Trial utendørs 2020. Denne gangen i Covid-19 versjon, som betyr fire doble løpshe

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding:

"Kommende helg er det endelig åpning for verdensmesterskapet i Trial utendørs 2020. Denne gangen i Covid-19 versjon, som betyr fire doble løpshelger relativt på rappen før mester kåres. Sondre stiller sterkere enn noen gang til start.

Og la det være sagt med en gang, unggutten fra Rogaland har de siste månedene bodd og trent i de spanske fjellene, der han har vært i full isolasjon hver dag med trialkjøring i skogen, gym i garasjen og masse hvile for seg selv. At han føler seg i god form, kan vi skrive under på, her gjelder det bare å holde på hatten.

Sondre har i gjennom hele pandemien hatt fokus på egen helse, og andres. Dette er tross alt levebrødet hans nå, for ja, Sondre står helt på egne bein som toppidrettsutøver på full tid, uten andre en seg selv og sine fantastiske sponsorer til hjelp, og en over middels dedikert familie da, som ikke har sett gutten sin på en stund.

Første VM-runde går til helgen i den Franske byen Isola på 2000 meters høyde i fjellene ovenfor Nice. Sondre har lånt seg en bobil og kommer til å bruke denne for å holde seg for seg selv mellom slagene. Dette er en løsning man har sett flere andre toppidrettsutøvere bruke, bl.a. så bruker friidretts-esset Karsten Warholm denne løsningen når han reiser rundt i Europa i år.

Vi som jobber med Sondre har i år store forhåpninger for årets sesong, for selv om vi vet at nivået ikke har gått ned på de andre utøverene, så vet vi at vikingen fra Norge er i sitt livs beste form og at fokuset aldri har vært mer skjerpet!"

VM-kalender 2020:

04-06 Sep. Frankrike

11-13 Sep. Spania

18-20 Sep. Andorra

09-11 Okt. Italia

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse