ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vis hva du kjører!

Det er ingen hemmelighet at de fleste fabrikker bygger merkelojalitet ved å tilby sine MC-kunder et rikt utvalg av forskjellige nyttige og unyttige saker der eneste merkestilknytning er at de har MC-produsentens navn plassert på et lett synlig sted. Harley Davidson er mesterne i så måte – kundene kan nesten utstyre et hjem med de forskjellige H-D-sakene som finnes i utstyrskatalogen. Andre fabrikker har også kastet seg på det toget: BMW begynner å få litt erfaring, Triumph er godt på vei, Ducati

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ingen hemmelighet at de fleste fabrikker bygger merkelojalitet ved å tilby sine MC-kunder et rikt utvalg av forskjellige nyttige og unyttige saker der eneste merkestilknytning er at de har MC-produsentens navn plassert på et lett synlig sted.

Harley Davidson er mesterne i så måte – kundene kan nesten utstyre et hjem med de forskjellige H-D-sakene som finnes i utstyrskatalogen.

Andre fabrikker har også kastet seg på det toget: BMW begynner å få litt erfaring, Triumph er godt på vei, Ducati er langt fra beskjedne og jammen er KTM kommet med også.

For å glede våre kjørsugne lesere, viser vi hermed bilder av noen KTM-”godbiter” som ikke har det minste med motorsykkel å gjøre – bortsett fra at de er prydet med logoen til Kronreif Trunkenpolz Mattighofen, da. Vi er spesielt imponert av den race-klare dørmatten…

Nyt – snart er det vår :-)

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse