ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Virve, ny damehanske fra Rukka

Skandinavisk design, kombinert med Rukkas kvalitet og teknologi fra Gore, gjør at denne hansken ser flott ut, er komfortabel i bruk og, ikke minst; den holder hendene varme og tørre. Den er også laget med tanke på at kvinner har smekrere hender enn menn og derfor trenger sin spesielle hanske. Virve benytter seg av X-trafit teknologi. Ytterstoffet er 3-lags laminert Cordura som er vann- og vindtett, men samtidig puster 20 % bedre enn en vanlig løs membran. Tørketiden er ekstremt kort ettersom van

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Skandinavisk design, kombinert med Rukkas kvalitet og teknologi fra Gore, gjør at denne hansken ser flott ut, er komfortabel i bruk og, ikke minst; den holder hendene varme og tørre. Den er også laget med tanke på at kvinner har smekrere hender enn menn og derfor trenger sin spesielle hanske.

Virve benytter seg av X-trafit teknologi. Ytterstoffet er 3-lags laminert Cordura som er vann- og vindtett, men samtidig puster 20 % bedre enn en vanlig løs membran. Tørketiden er ekstremt kort ettersom vannet ikke trenger gjennom ytterstoffet. Hansken har integrert beskyttelse og et spesielt belegg inni håndflaten sikrer godt grep. Visirvisker på venstre pekefinger er nyttig i regnvær, stretch innlegg og Velcro stramminger sørger for at Virve sitter som den skal.

Det er ikke nødvendig å ta av hansken for å bruke GPS eller smartphone: Tommel og pekefinger har Touchscreen på tuppen.

Virve leveres i sort og grått eller sort og rosa. Størrelsene går fra 6-10.

Importør: Spare Parts Service AS

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse