ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vinner av hjelm

Det var Fred Werner Hansen som ble trukket ut som vinner i hjelm-konkurransen som ble annonsert 22. desember i fjor (les artikkelen om konkurransen her). Han la ut sin Jawa 350 1984 for salg på 123mc.no. Fred har en rekke sykler som han steller og bygger om. Avildet under er hans siste kreasjon, en Yamaha XJ900 1994-modell som har blitt Cafe Racer. Blinklysene bak er felt inn, sidedeklsene er laget av peisgitter. Scop og styrekåpe er laget av bakskjermer. Kreativt og Elegant. Resultatet har blit

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var Fred Werner Hansen som ble trukket ut som vinner i hjelm-konkurransen som ble annonsert 22. desember i fjor (les artikkelen om konkurransen her). Han la ut sin Jawa 350 1984 for salg på 123mc.no.

Fred har en rekke sykler som han steller og bygger om. Avildet under er hans siste kreasjon, en Yamaha XJ900 1994-modell som har blitt Cafe Racer. Blinklysene bak er felt inn, sidedeklsene er laget av peisgitter. Scop og styrekåpe er laget av bakskjermer. Kreativt og Elegant. Resultatet har blitt særdeles bra.

MC-avisa gratulerer med ny hjelm, en Caberg Droid åpningshjelm levert av Norsafe.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse