ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Victory viser frem sin elektriske Isle of Man TT maskin

Sykkelen som skal representere Victory i årets TT Zero heter Victory RR og er atskillig mer originaldesign enn den omdøpte Brammo de brukte i fjorårets løp. Sykkelen vil bli kjørt av William Dunlop, en veteran på TT banen. I følge Team manager til Victory Racing Team, Brian Wisman, er det ikke bare utseendet som er endret på årets sykkel: "Det nyutviklede batteriet drar nytte av lærdommen fra fjorårets løp. Batteriet er nydesignet med hjelp fra Brammo – Victorys tekniske partner – og det nødvend

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sykkelen som skal representere Victory i årets TT Zero heter Victory RR og er atskillig mer originaldesign enn den omdøpte Brammo de brukte i fjorårets løp.

Sykkelen vil bli kjørt av William Dunlop, en veteran på TT banen.

I følge Team manager til Victory Racing Team, Brian Wisman, er det ikke bare utseendet som er endret på årets sykkel: "Det nyutviklede batteriet drar nytte av lærdommen fra fjorårets løp. Batteriet er nydesignet med hjelp fra Brammo – Victorys tekniske partner – og det nødvendiggjorde omfattende endringer av chassiset. Den største endringen i selve batteriet er en bedring av både kapasitet og energitetthet. Motoren har også fått økt ytelse. Den gir nå 170 hk og massive 240 Nm. Maks virkningsgrad er hele 97 %."

Wisman fortsetter: "Årets motor har en optimalisert konfigurasjon av viklingene basert på data fra fjorårets sykkel og den blir bakket opp av mer energi i batteriet."

Victorys markedsføringsdirektør sier at deltagelse i konkurranser som Isle of Man TT er en av måten Victory bruker for å bedre kvaliteten på produktene sine. IoM TT og bakkeløpet Pikes Peak International Hill Climb brukes til å prøve ut ny teknologi som vil bli brukt i fremtidige produkter. "En av måtene vi bruker til å flytte grensene er initiativene og teknologien fra Victory Racing. Isle of Man TT er det tøffeste løpet i verden, så det er en selvfølge at vi deltar der"

Første treningsøkt for TT Zero er fredag 3. juni, andre økt er mandag 6. juni. Selve løpet går onsdag 8. juni.

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse