ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Vi vil savne deg, Tore Huseby

På mandag 1. november mottok vi i MC-avisa den triste nyheten om bortgangen til vår faste skribent og gode kollega Tore Huseby, som ble 64 år. Tore har vært en viktig og meget dyktig bidragsyter i MC-avisa i over 25 år.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tore Huseby har vært kjent for sin herlige personlighet, sin gode penn, sitt gode humør og sin utrolige kunnskap til alt som har med motorsykkel og motorsykkelkjøring å gjøre. Dette klarte han å formidle på en underholdende og pedagogisk måte, som fikk leserne både til å trekke på smilebåndet, samt fatte hvordan ting henger sammen.

Tore elsket å dra på tur med en av sine motorsykler, og hadde venner over hele Norges land. Tore var godt kjent i det norske motorsykkelmiljøet, og kjørte sykkel like gjerne på vinter som på sommeren. Hans barn har nærmest vokst opp på baksetet, eller i ei sidevogn, og opplevd barndommen som tatt ut av et eventyr. Tore var utrolig sosial og en utadvendt humørspreder, som var lett å komme i kontakt med, og som hadde en stor bekjentskapskrets i MC-miljøet. Denne sommeren vil nok mange huske han fra hans daglige innlegg på MC-avisas nettsider, under overskriften «Kubben kjører Norge rundt».

I tillegg til sitt engasjement hos oss var han redaktør i Senior mc sitt klubbmagasin Senior-nytt i flere år og også instruktør i denne klubben. Hans kjøreegenskaper gjorde han til en særdeles dyktig testpilot, og dette medførte en rekke tester av motorsykler både i inn- og utland. Tore var godt kjent blant sine journalistkolleger i de skandinaviske land.

Helseplager de siste årene gjorde at det ble en så altfor brå avslutning på et særdeles rikt og innholdsrikt liv. Våre tanker og kondolanser går til hans familie og hans nære venner. Noen minneord vil komme i neste MC-avisa. Det trengs mer plass til å si alt vi ønsker å si om Tore.

Tore – du vil bli savnet. Takk for alle opplevelser og samtaler vi fikk sammen.

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse