ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vi tok pulsen på «biker dudsa» på en deilig og varm fredag kveld på Vinterbro

Når gradestokken kryper over 20 grader og asfalten blir skikkelig varm, kommer bikerne ut av hulene sine – det gjør de alltid! Vi bestemte oss for å ta pulsen på Oslo-dudsa og kjørte derfor ut til Vinterbro og kiosken på Nesset i Bunnefjorden for å ta en biker-prat. Her er det alltid bikerdudes. Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl. Der ute traff vi blant annet Emma Lundin som tidligere har figurert i MC Avisa sin «Jeg og min MC»-spalte. Emma og samboeren Kjetil er begge lidenskapelige bikere, og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Når gradestokken kryper over 20 grader og asfalten blir skikkelig varm, kommer bikerne ut av hulene sine – det gjør de alltid! Vi bestemte oss for å ta pulsen på Oslo-dudsa og kjørte derfor ut til Vinterbro og kiosken på Nesset i Bunnefjorden for å ta en biker-prat. Her er det alltid bikerdudes.

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Der ute traff vi blant annet Emma Lundin som tidligere har figurert i MC Avisa sin «Jeg og min MC»-spalte. Emma og samboeren Kjetil er begge lidenskapelige bikere, og begge kjører BMW S 1000 RR. Kjetil kjører Norgescup, og hele familien reiser neste uke til ACR for å se på Kjetil og delta på bane-weekend uken etter. Emma ble mor til en liten jente i februar, og dette var derfor en av de første kveldene hun kunne prioritere seg selv og den spitter nye S 1000 RR M sykkelen. En vanvittig maskin som byr på helt spesielle opplevelser, ifølge Emma.

Vi spør Emma hvorfor hun er så glad i å kjøre motorsykel, og etter en liten tankepause sier hun bestemt:

– Motorsykkelen er en del av meg. Den byr på frihet, og jeg slipper å tenke på alt mulig annet.

– Dessuten er jeg nok ganske glad i fart, tilføyer hun og smiler.

Emmas team heter «Mad House Racing» og består av leieboere i eget hus, venninner, samboer Kjetil og to andre karer. To av jentene har lisens, og to er i ferd med å ta. Emma forteller at de forsøker å gjøre det meste på syklene selv, men tilføyer at hun ofte ender opp med å ta formannsrollen ovenfor Kjetil. – Han trenger en sjef, sier hun og smiler bredt.

Jentene kjører ofte sammen, både på vei og bane og koser seg med felles interesse for motorsykler og fart. Utvilsomt en gjeng med entusiastiske bikerdudes som henter krefter og motivasjon på motorsykkelen. Akkurat som det skal være. MC-avisa synes det var innmari morsomt å møte Emma igjen.

På Vinterbro traff vi Haganriders, en gjeng med skikkelig morsomme gutter og MC-entusiaster: Drilon, Kim og Kristian møttes helt tilfeldig på motorsykkel og ble skikkelig gode venner. Gutta møtes tre–fire ganger i uka, og da er det tre ting som står på agendaen: Felles kjøreooplevelser, turer og fotoshoots til Instagram.

Haganriders har nesten 4000 følgere på Instagram, hvor de formidler lidenskapen for motorsykler og fellesturer. Her oste det motorsykkelglede, og det var ikke vanskelig å få i gang praten. Disse gutta har en stor interesse for motorsykler og deler altså gleden og ineressen med oss andre gjennom å formidle bilder på sosiale medier. Det synes vi er skikkelig kult.

Drilon er organisatoren som planlegger og organiserer absolutt alt, som for eksempel en fellestur til Nordkapp neste uke. Ja, du leste riktig, gutta tar en svipptur med ryggsekk til Nordkapp!

Disse gutta lever og ånder for syklene sine, og vi synes det var helt herlig å få oppleve formidlingsgleden og formålet de har med å kommunisere på Instagram.

Skikkelig kule dude’s – stå på gutter og nyt sommer og varm asfalt.

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse