ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vi tok med oss Tommy Steine på testtur med nye BMW R 1250 GS

Vi tok med komikeren og programlederen Tommy Steine på tur med nye BMW R 1250 GS. Tommy hadde nemlig lenge drømt om å dra på tur med dette nye mesterverket, og siden vi likevel skulle på testtur og gjøre forberedelser til Touringtreffet på Beitostølen i slutten av august, passet det kjempebra å ta med Tommy på tur. Det skulle vi så absolutt ikke angre på! Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl. Jeg dro på tur sammen med Terje Bredal fra Speed Motorcenter, Tommy Steine og tre splitter nye GS 1250-mas

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi tok med komikeren og programlederen Tommy Steine på tur med nye BMW R 1250 GS. Tommy hadde nemlig lenge drømt om å dra på tur med dette nye mesterverket, og siden vi likevel skulle på testtur og gjøre forberedelser til Touringtreffet på Beitostølen i slutten av august, passet det kjempebra å ta med Tommy på tur. Det skulle vi så absolutt ikke angre på!

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Jeg dro på tur sammen med Terje Bredal fra Speed Motorcenter, Tommy Steine og tre splitter nye GS 1250-maskiner for å kjøre i den norske fjellheimen i tre dager. Vi hadde et hektisk program, men dagene bød på mange herlige kjøreoppleopplevelser og selvfølgelig mye latter, og vi fikk muligheten til å bli godt kjent med både maskinene, Tommy og arrangementskomiteen på Beitostølen. Alle tre veldig flotte.

Litt av et reisefølge!

Tommy er en lidenskapelig og kunnskapsrik motorsykkelist som også viste helt ukjente og spennende sider av seg selv.

Her demonstrerer Tommy hvordan politiarbeid utøves på Valdressflya når man har kjørt for fort!

Les artikkelen om de tre spennende bekjentskapene i MC-avisa sin nettutgave om en uke.

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse