ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vi teller ned til Touringtreffet 2019

Til helgen er det duket for Touringtreff på Beitostølen, et av årets høydepunkt for mange. Stedet er «som vanlig» på Radisson Blu, og arrangør er Speed Motorcenter Sandefjord, med MC-avisa som mediepartner. Tekst og foto: Kyrre Hagen. Foredrag og kåseri: Programmet er i år bredere enn noen gang. Etter ankomst og middag på fredag ønsker Speed velkommen ved Terje Bredal. Deretter vil det bli foredrag av Anette og Frode. Dette paret fra Strømmen har vært på ett års reise gjennom Nord-, Mellom- o

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Til helgen er det duket for Touringtreff på Beitostølen, et av årets høydepunkt for mange. Stedet er «som vanlig» på Radisson Blu, og arrangør er Speed Motorcenter Sandefjord, med MC-avisa som mediepartner.

Tekst og foto: Kyrre Hagen.

Foredrag og kåseri:

Programmet er i år bredere enn noen gang. Etter ankomst og middag på fredag ønsker Speed velkommen ved Terje Bredal. Deretter vil det bli foredrag av Anette og Frode. Dette paret fra Strømmen har vært på ett års reise gjennom Nord-, Mellom- og Sør-Amerika på motorsykkel.

På lørdagskveld blir det kåseri av Arne Paulsen og MC-Avisas Jarl Hole. Arne er en legende i den norske motorsykkel-kulturhistorien. Han har et langt og aktivt som motorsyklist, og har vært med som grunnlegger av både Trollrally og Primustreffet. Arne har et utall av artige opplevelser på motorsykkel og fortelle. Her blir det garantert mulighet til å trekke på smilebåndet.

Fellesturer:

På lørdagen er programmet variert og bør kunne tilfredsstille mange. Har du lyst på felles MC-tur, arrangeres asfalttur via Ryfoss opp til Tyinkrysset, og så opp til Tyin Fjellstue, hvor det blir kaffestopp. De som ønsker en lengre retur, kan ta over til Øvre Årdal, deretter Turtagrø, Sognefjellet og Valdresflya tilbake til Beitostølen.

Grusturen går via Raudalen ned Lomslivegen til Heggenes og deretter en runde opp forbi Øyangen.

Retur om Lomsli og Raudalen tilbake til Beitostølen.

Begge turene foregår i rolig tempo, så man får sett litt av hva Beitostølen har å tilby, og det vil være medbrakt kaffe/mineralvann og noe å sette tennene i.

Fottur i fjellet:

Nytt av året er et tilbud til de som heller ønsker seg en gåtur i fjellet. Gerda Grøndal, autorisert tourguide fra Den Norske Turistforening, vil ta med seg dem som ønsker det en fottur i fjellheimen.

GS Experience Light:

Det blir mulighet til å prøve seg på asfalt og grus med nye BMW R1250 GS. MC-Avisas Kyrre Hagen tar deg med på en liten tur innover Raudalen, og opplegget vil bli tilpasset etter deltakerne. Dette vil foregå i mindre grupper gjennom hele lørdagen. Opplegget er ment for nybegynner på denne type sykler.

Prøvekjør nyhetene:

Det vil også være prøvekjøring av noen av årets nyheter fra både Yamaha og BMW, samt muligheter til å kjøpe personlig kjøreutstyr (bekleding og tilbehør) fra treffbutikken.

MC-Avisa er godt representer med flere av sine journalister og medarbeidere på treffet, og slår gjerne av en prat med deg.

Velkommen til årets Touringtreff uansett hvilken sykkel du kjører eller sitter på med!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse