Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Vi teller ned til Oslo Motor Show

På fredag åpner Norges varemesse dørene til det som etter alle solemerker å dømme vil bli tidenes motorfest på norsk jord: Oslo Motor Show 2019! Det har vært flere interessante artikler på nettsiden til Oslo Motor Show. Her er utdrag fra og link til noen av dem. Tekst: Fra pressemelding. Se bilene BMW droppet: Noen bilprosjekter blir så voldsomme at de bikker over, og derfor legges bort. BMW X5 V12 LM og 7-serie «Goldfish» med V16-motor er to slike. Men du finner dem på Oslo Motor Show. Klikk

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

På fredag åpner Norges varemesse dørene til det som etter alle solemerker å dømme vil bli tidenes motorfest på norsk jord: Oslo Motor Show 2019! Det har vært flere interessante artikler på nettsiden til Oslo Motor Show. Her er utdrag fra og link til noen av dem.

Tekst: Fra pressemelding.

Se bilene BMW droppet:

Noen bilprosjekter blir så voldsomme at de bikker over, og derfor legges bort. BMW X5 V12 LM og 7-serie «Goldfish» med V16-motor er to slike. Men du finner dem på Oslo Motor Show.

Klikk her for å lese hele artikkelen.

Mr. Bean-Minien med lenestol på taket:

Hva hadde Mr. Bean vært uten Mini? Nå kan du se Mr. Bean-Minien på Oslo Motor Show, og naturligvis er det originalen – med lenestolen surret fast på taket og kosteskaft til å bremse bilen!

Klikk her for å lese hele artikkelen.

Motorsport i bakgården:

Tidligere verdensmester, Fredric Aasbø skal kjøre oppvisning på Oslo Motor Show. På banen viser vi også motorsport som rallycross, drifting, shortcar, crosskart, enduro og dragrace. Sikre deg billett til et utendørsshow før det er for sent.

Klikk her for å lese hele artikkelen.

Program:

Her finner du oversikt over aktiviteter, show, underholdning, premieutdelinger, avdukinger, norgeslanseringer - ja alt som skjer på Oslo Motor Show:
www.oslomotorshow.no/program

Klikk her for å gå til eventet på Facebook.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse