Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Vi har testet Triumph Trident 660

For et par helger siden var redaktør Oddbjørn Myklebust og nettredaktør Anders Eidevik ute på testtur i rogalandsk vårsol. Reisefølget besto ellers av en Triumph Trident 600 og en Yamaha Tracer 7 GT, som begge skal testes i MC-avisa testspesial (#6-21).

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2021 kl 21:08

Tekst og foto: Anders Eidevik.

Hovedfoto: Simen Lovin Solgård.

Det var knyttet stor spenning til hva MC-verden ville ha i vente da Triumph for noen år siden meldte at de igjen ville ta i bruk Trident-navnet. Var det snakk om en heftig 750-racer som ville dominere like sterkt som det Triumph Trident gjorde på 70-tallet, eller kanskje Triumph gikk inn i el-motorsykkel-verdenen med Trident-navnet på "tanken"? Nei, det var visst naken mellomklasse det var snakk om!

Britene har ligget som gjedda i sivet og studert konkurrenter som Yamaha MT-07 og Honda CB650R, og det blir spennende å se hvordan markedet vil respondere på Trident 660. I mine øyne er det i alle fall ikke tvil om at Triumph treffer spikeren på hodet når det kommer til designet. For et nydelig smykke av en sykkel!

Testdagen med Trident bød på alt fra bykjøring til vårfrisk landeveiskjøring, og det er ikke tvil om at sykkelen har et bredt bruksområde. Likevel er det svingkombinasjoner og høyt turtall som virkelig får vist hva sykkelen er god for. Vi trengte begge noe tid på å bli vant med nykommeren, mer om det i selve testen i nr. 6, men den vokste på oss utover dagen.

Da jeg leverte Trident 660-en tilbake til Arena MC i Sandnes dagen etter, var det som å ta farvel til en god venn. Jeg er sikker på at Trident kommer til å levere mye kjøreglede til de som velger å satse drøyt 100 tusen på at dette er det riktige MC-valget.

Les vår fulle test av Triumph Trident 660 i MC-avisa nr. 6-21, som blir en heidundranes bra testspesial!

Annonse
Annonse