ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vi har testet Kawasaki Versys 1000 S

Denne helgen har vi lastet opp den nyeste modellen av Kawasaki Versys. Dette er S-modellen. Denne har det meste av utstyr som SE-modellen, med unntak av elektroniske dempere.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Kyrre Hagen.

Foto: Kyrre Hagen og Viggo Carlsen.

Kawasaki Versys 1000 S er en skikkelig turmaskin, beregnet på det meste av underlag. Det er ingen offroader, men en asfaltmaskin som tåler ganske så dårlige veier.

Testen er godt i gang. Første dagsetappe unnagjort. Den ble fra Drammen til Atrå, der vi har overnattet i hengekøyer ved Tinnsjøen. Jeg tester samtidig Amoks nyeste hengekøye, Draumur 5.0. En køye med nydelig ligge-komfort, selv i temperaturer under null, som i natt. Andre dagsetappeblefra Atrå til Rjukan, Rauland, Hovden, Evje og til Sørlandet.

Sykkelen har masse kvaliteter. Den har en behagelig kjørestilling, og dempere som har litt lengre vandring enn det som er vanlig på vanlige tursykler. Utseende er lekket, og jeg digger den glinsende metallic-grønne fargen.

Rekkefireren har et herlig brøl som får meg til å smile idet jeg vrir rulla i bunnen.

Vil denne sykkelen kunne hamle opp med konkurrentene, og hvem er egentlig konkurrentene? Full test kan du lese i neste nummer av MC-avisa – som er en testspesial!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse