ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Verdensrekord satt på en Victory Cross Country Tour

Pressemelding fra Victory (oversatt utdrag): "'Grizzly’ satte ny verdensrekord på en Victory Cross Country Tour Victory Motorcycles er stolte av å annonsere at den sveitsiske utoldenhetsføreren Urs "Grizzly" Pedraita har satt ny verdensrekord i det å kjøre rundt fem kontinenter, dette på hans Victory Cross Country Tour. Tiden på 119 dager og 21 timer inkluderer også tiden hans Cross Country var ombord på fly og båter mellom kontinenter – ulikt andre rekorder som ikke inkluderer denne trans

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding fra Victory (oversatt utdrag):

"'Grizzly’ satte ny verdensrekord på en Victory Cross Country Tour

Victory Motorcycles er stolte av å annonsere at den sveitsiske utoldenhetsføreren Urs "Grizzly" Pedraita har satt ny verdensrekord i det å kjøre rundt fem kontinenter, dette på hans Victory Cross Country Tour.

Tiden på 119 dager og 21 timer inkluderer også tiden hans Cross Country var ombord på fly og båter mellom kontinenter – ulikt andre rekorder som ikke inkluderer denne transportstiden. Grizzly kjørte totalt hele 76.277 kilometer, og dette ble gjort unna med 72 dager og 13 timer aktiv kjøring.

Grizzly startet på dette eventyret på Daytona International Speedway den 11. mars 2016. Her kjørte han første runde av Daytona 200 road course sammen med hundrevis av andre Victory-eiere, som siden eskorterte Grizzly ut av byen og på vei til hans utrolige reise.

Eventyret endte på sundag 10. juli med en storslagen fest holdt i hans ære på Volusia Motorsports på New Smyrna Beach i Florida.

Forige rekord var på 120 dager og 2 timer aktiv kjøring, altså slo Grizzly dette med enorme 47 dager og 13 timer færre timer aktiv kjøring. Men han ønsker at rekorden blir notert som 119 dager og 21 timer – inkludert all transporttid."

Trykk på bildene under for bildetekster.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse