ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Verdensnyhet fra Forcefield

Forcefield har lansert en revolusjonerende nyhet innen personlig beskyttelse: Sport Suit er en hel trikot laget av et pustende, fuktabsorberende materiale og har ni innebygde lommer for beskyttere. Plagget lukkes med glidelås og sitter så tett på kroppen at polstringene holder seg på plass i en eventuell krasj – en vesentlig egenskap for maksimal beskyttelse. Det kan velges mellom to typer beskyttere: Isolator CE1 eller Isolator CE2. Dette gjør at beskyttelsesnivå kan tilpasses tenkt bruk og pr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Forcefield har lansert en revolusjonerende nyhet innen personlig beskyttelse: Sport Suit er en hel trikot laget av et pustende, fuktabsorberende materiale og har ni innebygde lommer for beskyttere.

Plagget lukkes med glidelås og sitter så tett på kroppen at polstringene holder seg på plass i

en eventuell krasj – en vesentlig egenskap for maksimal beskyttelse.

Det kan velges mellom to typer beskyttere: Isolator CE1 eller Isolator CE2. Dette gjør at beskyttelsesnivå kan tilpasses tenkt bruk og pris.

Sport Suit er tenkt brukt under skinndress eller som base-layer for adventure. For banekjøring anbefales absolutt Isolator CE2 beskyttere. Offroadkjørere som kjører i varme miljø kan bruke tynnere og lettere CE1.

Foreløpig vet vi ingenting om pris og eventuell tilgjengelighet i Norge.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse