Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Verdens første Route 66 blogg ... der du som deltaker er bloggeren

– Vi har laget den aller første Route 66 bloggen der du som deltaker kan blogge om din tur på Route 66 USA, sier grunnlegger av Route 66 International, Arve St

Publisert:

– Vi har laget den aller første Route 66 bloggen der du som deltaker kan blogge om din tur på Route 66 USA, sier grunnlegger av Route 66 International, Arve Stallvik.

Pressemelding, route66usa.info:

Norges og verdens største Route 66 firma lanserer The Route 66 Blog:

– Du som har opplevd Route 66 eventyret gjennom oss kan nå skrive om dine egne personlige, morsomme, fantastiske, rare eller oppsiktsvekkende opplevelser og om hvordan nettopp du opplevde Route 66 eventyret. Send ditt blogg-innlegg for godkjenning til media@route66usa.info og få den på trykk dersom den ikke er støtende eller upassende. Skriv gjerne ditt navn og når du reiste med oss, hvilken guide du hadde og hva som var de beste opplevelsene, sier Arve Stallvik i Route66usa.info

Norges første rene Route 66 blogg er klar!

– Vår nylanserte blogg skal gi deg som deltaker alt du trenger å vite om Route 66 USA som fenomen. Det blir som en nyhets-kanal, en avis på nettet, bare om Route 66 i USA”, sier Arve Stallvik, i USA ofte omtalt som bare Mr Route 66. ”Den er ment som en inspirasjon til nye kunder, og forteller om det magiske med å reise på Route 66 usa med oss, og på våre andre turer verden rundt selvsagt”.

Route 66 bloggen finner du her: www.route66blogg.com

Hva er forskjellen mellom nettsiden og bloggen?

– Den store forskjellen på The Route 66 Blog og vår hjemmeside er at på bloggen er det oftere oppdateringer og nyheter om Route 66 USA som fenomen, samtidig som den inneholder hundrevis av artikler med personlige opplevelser fra våre kunder og noen av våre planer som selskap fremover. Hjemmesiden er en mer informasjonsside om oss, turene våre og selvfølgelig påmeldingsinfo.

Hva er eksempel på type saker som blir publisert på bloggen?

– Nyheter, kuriøse morsomme historiske fakta om Route 66 USA. Hjemmesiden er mer statisk, på bloggen vil du finne nyttige tips, interessante og morsomme artikler om oss og hva du kan finne på turen din. Du finner for eksempel mange hundre avis-artikler fra hele Norge, alt fra VG og Dagbladet til ulike lokal-og regionaviser som forteller gode historier om folk fra hele Norge som har realisert Route 66 USA drømmen. Dette er gode historier om turene som våre snart 15 000 deltakere har kjørt.

Hva er egentlig en blogg?

– Vår blogg er kanskje litt anderledes enn andre. Den er en blanding av en dagbok på nettet til f eks Guide Helges følelser og tanker rundt turene. - Helge-historier - som vi håper vi kan få ut med mer eller mindre jevne mellomrom. Dette er hans egne tanker og refleksjoner, som kan være både morsomme og informative.

Hvorfor gjør dere dette?

– Vi ønsker at alle nye og eksisterende kunder skal bli en del av storfamilien Route 66 International, som blir stadig større. For å la alle få lov til å fortelle sin historie og dele noen av de fantastiske opplevelsene. de har hatt underveis. Vi vil at alle våre kunder skal få være med å delta også etter turen sin. Vi oppfordrer alle til å send en ren tekst til oss som en vanlig mail til media@route66usa.info med hvorfor de likte turen så godt, så legger vi det ut på bloggen med deres navn under. De må gjerne legge gjerne med noen bilder om de har det! Alle inlegg som blir lagt ut, er med i trekningen på et gavekort til en verdi av 6666,- som kan benyttes ved bestilling av reise hos oss i 2021!

The Route 66 Blog finner du her:
www.route66blogg.com

Annonse
Annonse