Annonse
Annonse
MC-avisa

Verdens første Route 66 blogg ... der du som deltaker er bloggeren

Hva er egentlig en blogg?

Publisert:

– Vi har laget den aller første Route 66 bloggen der du som deltaker kan blogge om din tur på Route 66 USA, sier grunnlegger av Route 66 International, Arve Stallvik.

Pressemelding, route66usa.info:

Norges og verdens største Route 66 firma lanserer The Route 66 Blog:

– Du som har opplevd Route 66 eventyret gjennom oss kan nå skrive om dine egne personlige, morsomme, fantastiske, rare eller oppsiktsvekkende opplevelser og om hvordan nettopp du opplevde Route 66 eventyret. Send ditt blogg-innlegg for godkjenning til media@route66usa.info og få den på trykk dersom den ikke er støtende eller upassende. Skriv gjerne ditt navn og når du reiste med oss, hvilken guide du hadde og hva som var de beste opplevelsene, sier Arve Stallvik i Route66usa.info

Norges første rene Route 66 blogg er klar!

– Vår nylanserte blogg skal gi deg som deltaker alt du trenger å vite om Route 66 USA som fenomen. Det blir som en nyhets-kanal, en avis på nettet, bare om Route 66 i USA”, sier Arve Stallvik, i USA ofte omtalt som bare Mr Route 66. ”Den er ment som en inspirasjon til nye kunder, og forteller om det magiske med å reise på Route 66 usa med oss, og på våre andre turer verden rundt selvsagt”.

Route 66 bloggen finner du her: www.route66blogg.com

Hva er forskjellen mellom nettsiden og bloggen?

– Den store forskjellen på The Route 66 Blog og vår hjemmeside er at på bloggen er det oftere oppdateringer og nyheter om Route 66 USA som fenomen, samtidig som den inneholder hundrevis av artikler med personlige opplevelser fra våre kunder og noen av våre planer som selskap fremover. Hjemmesiden er en mer informasjonsside om oss, turene våre og selvfølgelig påmeldingsinfo.

Annonse
Annonse