ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vellykket test i Spania for Stinius Viking Ødegård

Pressemelding, Team Yamaha R6 Norway. Stinius Viking Ødegård (20) fra Fetsund og Solør MC klubb har nettop gjennomført første test og kjøring siden 12. august på GP banen Jerez, i syd Spania. Det ble nesten 50 mil i setet, på 2,5 dager. Yamaha R6’n går som kuler og krutt, og ikke ett feilslag. Vi testet også de nye Dunlop D213 GP PRO dekkene, og de imponerte. Bra progresjon på piloten, og håndleddet fungerte også bra. Vi hadde også med oss data / elektronikk ansvarlig for Federico Caricasulo

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Team Yamaha R6 Norway.

Stinius Viking Ødegård (20) fra Fetsund og Solør MC klubb har nettop gjennomført første test og kjøring siden 12. august på GP banen Jerez, i syd Spania. Det ble nesten 50 mil i setet, på 2,5 dager. Yamaha R6’n går som kuler og krutt, og ikke ett feilslag. Vi testet også de nye Dunlop D213 GP PRO dekkene, og de imponerte. Bra progresjon på piloten, og håndleddet fungerte også bra.

Vi hadde også med oss data / elektronikk ansvarlig for Federico Caricasulo i Yamaha factory sitt SSP600 VM team på denne testen på Jerez. (Riccardo Vareschi) Vi fikk bekreftet at vi gjør mye korrekt, men lærte også utrolig mye nytt innen datalogging. Meget lærerikt. Neste test nå blir Cartagena rett i forkant av påske, deretter direkte til Catalunya, og derfra direkte til Albacete og første runde i Spansk mesterskap.

Teamet jobber med å få finansiert sesongen, slik at flest mulig løp kan kjøres i Spania, i tillegg til norsk mesterskap. Vi har en innholdsrik og spennende pakke å tilby samarbeidspartnere, så kanskje dette er noe for deg? Ønsker du å finne ut mere om teamet, gå inn på teamets Facebook side, Team Yamaha R6 Norway. Der finner du kontaktperson etc etc.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse