Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Vel blåst for Speeddagen

At det var den helga alle ville ut på motorsykkelen sin, var det lite tvil om, og ganske mange av disse tok turen til Sandefjord, der Speed motorsenter stilte mannsterke for å ta imot gjestene sine.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Kyrre Hagen.

Foto: Kyrre Hagen og Rolf Marthinsen.

Speeddagen er i realiteten bare en lørdag på vårparten der forhandleren legger til rette for at riktig mange skal kunne komme samtidig, og det er vel akkurat det vi er så sugne på nå etter et par år med korona.

Da jeg ankom Skolmar i 12-tiden var det lite tvil om hvor folk skulle, og hele gata inn på industriområdet var fylt opp med sykler. Ikke bare av merke forhandleren selger, men merker og sykler av alle slag. Speed hadde beordret alle 24 ansatte på jobb og hadde i tillegg bistand fra syv leverandører for å ta imot alle fremmøtte.

Ut var det satt opp masse benker, og her gikk både grill og vaffelpresse på høygir hele dagen. Været var herlig, og folk kosa seg ute i sola. Om det var travelt ute var det ikke mindre travelt inne. Tilbudene som Speed hadde, gjorde at det nærmest vrimlet inne i butikken, og alle som hadde med salg å gjøre hedde mye å gjøre.

Innehaver Terje Bredal melder om et sted mellom fem og syvhundre fremmøtte. Speeddagen skal først og fremst være et samlingspunkt, forteller han. Folk ønsker å komme sammen og treffes igjen etter en lang vinter, og spesielt nå etter koronaen. Selvfølgelig ønsker bedriften å pleie sine kunder, samt selge varer. Det virket det i aller høyeste grad som de klarte denne fine lørdagen i april. Bredal forteller at det ikke er så mye salg av sykler på selve dagen, men at de i påfølgende uker har god effekt av denne dagen. Dette kan imidlertid være et problem i år da det viser seg vanskelig å få tak i nok sykler.

Folk koste seg, og arrangementet virket å være særdeles vellykket.

Flere bilder:

Annonse
Annonse