Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Veien til MC-lappen #2 – MC-opplæring

Andre episode av «Veien til MC-lappen» er endelig her! I denne episoden møter vi Paul aka «MC-guruen» som gir oss svar på det vi måtte lure på når det gjelder MC-opplæring. Om du så skal ta A1, A2 eller A, får du i denne videoen noen gode tips og triks. Lykke til med MC-lappen, vi heier på fremtidens MC-sjåfører! Lik, del og abonner på kanalen vår! Bakgrunn: Denne våren presenterer MC-avisa serien «Veien til MC-lappen» på Youtube og våre sosiale medier-kanaler.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 14.07.2022 kl 14:35

Andre episode av «Veien til MC-lappen» er endelig her! I denne episoden møter vi Paul Martin «MC-guruen» Svendsen-Meland som gir oss svar på det vi måtte lure på når det gjelder MC-opplæring. Om du så skal ta A1, A2 eller A, får du i denne videoen noen gode tips og triks. Lykke til med MC-lappen, vi heier på fremtidens MC-sjåfører!

Lik, del og abonner på kanalen vår!

[Video mangler etter import...]

Bakgrunn:
Denne våren presenterer MC-avisa serien «Veien til MC-lappen» på Youtube og våre sosiale medier-kanaler. Serien skal følge Aaron og Ingrid på deres reise mot å få bestått førerprøve. Aaron skal ta klasse A1 mens Ingrid skal ta klasse A.

Nøkkelord

Annonse
Annonse