Annonse
Annonse
MC-avisa

Vårslippet i Oslo 2022 – nytt sesongstart-arrangement i hovedstadsområdet

1. mai gjennomføres «Vårslippet i Oslo» for første gang. God og trygg kjøring, samt gøy-faktor med MC som interesse, er hovedbudskapet når en rekke aktører i MC-markedet går sammen for å gjennomføre en sesongstarter sammen i Oslo-området.

Publisert:

Tekst: Anders Eidevik. Foto: Reitwagen.no.

1. mai markerer NMCU sitt 50-årsjubileum. Dette blir markert godt under Vårslippet i Oslo 2022. Andre høydepunkt er åpningen av nye Tyrigrava i regi av KNA og NAF sin storsatsing på MC.

Prosjektleder Dag Robert Wiik Berge, her foran Dalen Hotel i Telemark.

Prosjektleder Dag Robert Wiik Berge, her foran Dalen Hotel i Telemark.

Alle er velkommen, sier prosjektlederen for «Vårslippet i Oslo»

– Dette blir en flott anledning til å markere starten på MC-sesongen for vanlige motorsyklister, forhandlere, importører, klubber, foreninger, føreropplæringsmiljøer, kjøreskoler og andre med interesse for MC er velkommen til å delta på «Vårslippet i Oslo 2022», sier Dag Robert Wiik Berg som er arrangementssjef og sentral i Bikelife Norge-teamet.

Vårslippet i Oslo er naturlignok inspirert av det årlige Vårslippet som kjøres i Rogaland – for 32. gang i år. I fjor deltok ca. 3.500 motorsykler på runden i Rogaland, og primus motor Jonny Mala er positiv til at et lignende konsept nå startes i hovedstadsområdet.

Foreløpig kjørerute er som følger: Oslo – Sundvolden – Hadeland – Oslo – Tyrigrava.

Tord og Cecilie Moe Laeskogen som eier og driver Sundvolden Hotel på Krokkleiva.

Tord og Cecilie Moe Laeskogen som eier og driver Sundvolden Hotel på Krokkleiva.

Sundvolden Hotel på Krokkleiva er klar til å ta imot motorsyklister 1. mai.

– Vi gleder oss stort til å bli midtpunktet i turen som planlegges fra Oslo, via Sundvolden, til Hadeland og retur til Oslo, sier ekteparet Tord og Cecilie Moe Laeskogen som eier og driver Sundvolden Hotel. – Det vil bli lagt til rette for kjøp av kaffe og noe å bite i når motorsyklistene passerer Sundvolden. Skal du ta deg en helgetur eller ha en god overnatting denne helgen så anbefaler vi selvsagt et besøk hos oss. Videre vil vi se på muligheter for å gjøre noe mer ut av stoppet mange vil ha på Sundvolden underveis på kjørerunden. Blant annet har vi en stor sal som er ledig for utstilling med mer, om det er aktører i MC markedet som ønsker å benytte dette som en anledning til å møte de mange som stopper gjennom dagen, sier Cecilie Moe Laeskogen.

Klikk her for å gå til Vårslippet i Oslo 2022 sitt Facebook-event.

Annonse
Annonse