Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Vårsleppet på Jæren går som planlagt, men uten samlinger

Vårsleppet på Jæren går som planlagt i morgen 1. mai, men det blir ingen samlinger og stopp underveis. Det blir heller ikke noe arrangement på Klepp i forkant

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Vårsleppet på Jæren går som planlagt i morgen 1. mai, men det blir ingen samlinger og stopp underveis. Det blir heller ikke noe arrangement på Klepp i forkant eller etterkant.

Tekst: Oddbjørn Myklebust.

Det oppfordres også til at en ikke samler seg i for store grupper langs veien, men heller samles i mindre grupper og henger seg på kortesjen etter hvert. Det er god plass på Klepp, så det er fint hvis flere kan møte opp der, så det blir en fin kortesje fra starten av. Det oppfordres selvfølgelig til å være varsom, holde avstand og ikke oppholde seg unødig på motorveien.

Det populære arrangementet jubilerer med 30 år, en feiringens dag for oss motorsyklister. Så det er bare å kle seg godt, ta på smilet og hjelmen og møte opp.

Vårsleppet følger den vanlige ruten. Ruten er som følger: Klepp - Sandnes - Stavanger - Ålgård - Krossmoen - Egersund - Ogna - Varhaug - Nærbø - Bryne - Klepp.

Tidstabellen viser ca. tider:

NB ! Avreise tid er nøyaktig, alle andre er ca. tider

Avreise Klepp Turnhall kl. 11:00

Ankomst Sandnes kl. 11:10

Stavanger kl. 11:20

Ålgård kl. 11:50

Krossmoen kl. 12:20

Egersund kl. 12:30

Fra Egersund kl. 12:40

Ogna kl. 13:10

Varhaug kl. 13:25

Nærbø kl. 13:35

Bryne kl. 13:45

Klepp kl. 13:55

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse