ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vårsleppet på Jæren 2016

Arrangøren rapporterer at det ved tellepunktet passerte i underkant av 2000 sykler. Et imponerende antall været tatt i betraktning. Med 9 grader på måleren og en kald vind fra sør, var rammen rundt årets arrangement ikke det aller beste. Men årets dektagertall viser at vestlendinger ikke lett lar seg skremme av været. På Klepp ungdomskole var det kafeteria i gymsalen, og mange fikk varmen igjen der. Utenfor var Holy Riders på plass med Dynobenken og mange, da først og fremst sportssykkelentusias

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Arrangøren rapporterer at det ved tellepunktet passerte i underkant av 2000 sykler. Et imponerende antall været tatt i betraktning. Med 9 grader på måleren og en kald vind fra sør, var rammen rundt årets arrangement ikke det aller beste. Men årets dektagertall viser at vestlendinger ikke lett lar seg skremme av været. På Klepp ungdomskole var det kafeteria i gymsalen, og mange fikk varmen igjen der. Utenfor var Holy Riders på plass med Dynobenken og mange, da først og fremst sportssykkelentusiastene, benyttet anledningen til å sjekke hvor mye krefter som bor i uhyret sitt.

Vi gratulerer Vårsleppsgeneral Jonny Mala med et flott arrangement. Vi er veldig takknemlig for at han, sammen meg gode medhjelpere, tok over stafettpinnen etter Jæren MC som arrangerte Vårsleppet tidligere.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse