ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Vankunne og tankeløshet på to hjul!

Tekst: Tore Huseby. Under utrykning til en ulykke i Osloområdet kjørte en ambulanse med blålys til ulykkesstedet. I hælene på den kom det en motorsyklist som b

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst: Tore Huseby.

Under utrykning til en ulykke i Osloområdet kjørte en ambulanse med blålys til ulykkesstedet. I hælene på den kom det en motorsyklist som brukte ambulansen til å «rydde vei for seg selv», og ved dette komme seg fortere fram.

Da ambulansen stoppet, kjørte motorsyklisten rett i rumpa på ambulansen! Så da var det to skader på ulykkesstedet, i stedet for én.

Vi vil benytte anledningen til å sitere ambulansesjåfør Erik Myrberget, som selv kjører både motorsykkel OG ambulanse:

– Når vi kjører utrykning er det av en grunn. Når vi ser at noen forfølger oss, kan vi måtte skru av blålysene, på grunn av dere som henger der på. Konsekvensen er at vi blir forsinket, dette kan være kritisk med tanke på pasienten vi skal fram til. Det hender også at vi må be om bistand fra politiet, for å stoppe en som følger etter oss. Vi ser også ofte at biler vi passerer, kaster seg ut bak oss og skaper farlige situasjoner. Hva om dere blir truffet? Vi har ingen å miste i trafikken!

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse