ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Utrolig bragd av Riska Motorsykkelklubb

Riska Motorsykkelklubb var langt i fra favoritter i seniorklassen for herrer da lag-NM i trial ble arrangert i Trøgstad på lørdag (26. september). Det var derfor en overraskelse at det var nettopp de som sto øverst på pallen etter konkurransen. På forhånd hadde laget som mål om å kjempe om en pallplassering. Laget bestod av Sander Meling, Kjartan Mikkelsen, Henrik Haga og Sondre «Gekko» Haga. Sistnevnte var storfornøyd med å kunne heve gullpokalen over hodet etter konkurransen. – Jeg er kjem

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Riska Motorsykkelklubb var langt i fra favoritter i seniorklassen for herrer da lag-NM i trial ble arrangert i Trøgstad på lørdag (26. september). Det var derfor en overraskelse at det var nettopp de som sto øverst på pallen etter konkurransen.

På forhånd hadde laget som mål om å kjempe om en pallplassering. Laget bestod av Sander Meling, Kjartan Mikkelsen, Henrik Haga og Sondre «Gekko» Haga. Sistnevnte var storfornøyd med å kunne heve gullpokalen over hodet etter konkurransen.

– Jeg er kjempefornøyd. Vi trodde ikke gullet var innen rekkevidde, men i dag leverte vi varene, sier 16-åringen.

Stabil kjøring

Lag-NM ble arrangert av Trøgstad trialklubb. Alle førerne kjørte to runder med 12 seksjoner. De tre beste resultatene fra hvert lag ble tellende. Det var sol og opphold hele dagen, noe som gjorde det lettere å prestere bra.

– Det var mye røtter i løypene, og de var glatte. Ellers synes jeg løypene var gode, og vanskelighetsgraden var ikke for høy, sier «Gekko» Haga.

Etter første runde lå gutta fra Riska Motorsykkelklubb på tredjeplass. En meget solid andrerunde sørget derimot for at det til slutt ble seier. «Gekko» Haga er klar på hvorfor han presterte så godt.

– I dag kjørte jeg veldig stabilt, og hadde stor nøyaktighet i det jeg foretok meg, sier Hommersåk-gutten.

Tøff konkurranse i vente

Allerede i morgen skal «Gekko» Haga kjøre ny individuell konkurranse. Da arrangeres sjette og siste runde i NorgesCup, og dette er også sesongens siste konkurranse. Selv om han møter eldre og mer rutinerte førere i seniorklassen, demper han ikke forventningene til seg selv.

– Jeg har som mål om å ta en topp-fire-plassering, sier unggutten offensivt.

Øvrige resultater:

Riska Motorsykkelklubb tok et råsterkt sølv i juniorklassen. Laget bestod av Anders Paulsen, Stian Paulsen, Daniel Tangen og Mats Nilsen.

I dameklassen havnet Riska Motorsykkelklubb på en sterk 5. plass. Laget bestod av Seline Meling og Hanne Haga.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse