ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

US only: Yamaha Star Eluder

Yamaha har nettopp sluppet sin andre touring-gigant for året – en bagger de har døpt Star Eluder. I utgangspunktet er det en Star Venture som er bygget om på samme måte som BMW K1600B: Vindskjermen er kuttet av bare noen få centimeter over kanten av kåpen pluss at toppboks og ryggstøtte for passasjer er borte. Dette gjør at Star Venture forvandles til Star Eluder og dermed bli en bagger. På disse syklene er ikke hester så viktig som moment, og den 1854 cc store motoren kan by på brutale 171 Nm

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Yamaha har nettopp sluppet sin andre touring-gigant for året – en bagger de har døpt Star Eluder.

I utgangspunktet er det en Star Venture som er bygget om på samme måte som BMW K1600B: Vindskjermen er kuttet av bare noen få centimeter over kanten av kåpen pluss at toppboks og ryggstøtte for passasjer er borte. Dette gjør at Star Venture forvandles til Star Eluder og dermed bli en bagger.

På disse syklene er ikke hester så viktig som moment, og den 1854 cc store motoren kan by på brutale 171 Nm til å dra sykkelens vekt på 396 kg. Eluder har samme utstyrspakke som Venture og får dermed Ride Modes, Traction Control, infotainment og oppvarmet alt mulig.

Det leveres selvfølgelig et stort utvalg ekstrautstyr, deriblant noe så arkaisk som en CB radio, men vi ville tro at det moderne Bluetooth integrerte – som for øvrig er standard – er av atskillig mer interesse og nytte med mindre man har et intenst ønske om å leke Smokey and the Bandit.

Både Star Venture og Star Eluder er foreløpig kun beregnet på det amerikanske markedet, men hvem vet – kanskje de dukker opp her om et år eller to, til glede for alle dem som liker touring à la US.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse