ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Urestaurert 1974 Ducati 750 SS på auksjon

Hvis du skulle ha sånn omtrent $ 200.000 til overs, er det kanskje interessant å vite at en original og urestaurert Ducati 750 SS skal auksjoneres bort hos Mecum Auction 25.–28. januar. Åstedet er South Point Hotel i Las Vegas. Sykkelen, som er den første modellen av Ducatis 90 graders V-twins, er en av uhyre få urestaurerte som finnes. Første eier var en ansatt hos Berliner Motor Corporation i New Jersey, men sykkelen ble videresolgt i 1975 til en kar i Arkansas. Han beholdt den i 16 år. Den nå

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hvis du skulle ha sånn omtrent $ 200.000 til overs, er det kanskje interessant å vite at en original og urestaurert Ducati 750 SS skal auksjoneres bort hos Mecum Auction 25.–28. januar. Åstedet er South Point Hotel i Las Vegas. Sykkelen, som er den første modellen av Ducatis 90 graders V-twins, er en av uhyre få urestaurerte som finnes.

Første eier var en ansatt hos Berliner Motor Corporation i New Jersey, men sykkelen ble videresolgt i 1975 til en kar i Arkansas. Han beholdt den i 16 år. Den nåværende eieren kjøpte sykkelen i 1991 og har kjørt den lite. Kilometertelleren viser ca 12.000 miles. Den originale Scarab frambremsen er erstattet med Brembo skiver, men Lockheed-bremsen bak er på plass. Motoren har aldri vært åpnet.

I følge eieren viser ikke glassfibertanken tegn til lekkasje, men den originale sølvfargede lakken har fått en bronseaktig tone ettersom Ducatis klarlakk ikke gjorde nevneverdig mye når det gjaldt å motstå UV-stråling. Denne misfargingen er nå blitt en garanti for at sykkelen faktisk har original lakk! Med i salget følger originale Metzeler dekk, Scarab bremse og hovedsylinder, verktøysett og Desmo verkstedhåndbok som forklarer ventiljusteringen.

Lykke til!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse