ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ural Østerrike slipper Ural Adventure LE

Det er noe med russiske Ural sine motorsykler som gjør at en stopper opp. Ural produserte sykler på BMW sine gamle maskiner og verktøy. Vi regner med at produksjonsmetoden nå er av nyere dato. Nå har den østerriske importøren sluppet 20 Limitid Edition-modeller av noe de kaller Ural Adventure. Selvsagt med sidevogn og ... ved! Her følger pressmeldingen fra Ural Østerrike: "Begrenset utgave: Det er på høy tid at vi i URAL introduserer en M-utgave som de gjorde på BMW. Eller i det minste en AD

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er noe med russiske Ural sine motorsykler som gjør at en stopper opp. Ural produserte sykler på BMW sine gamle maskiner og verktøy. Vi regner med at produksjonsmetoden nå er av nyere dato. Nå har den østerriske importøren sluppet 20 Limitid Edition-modeller av noe de kaller Ural Adventure. Selvsagt med sidevogn og ... ved!

Her følger pressmeldingen fra Ural Østerrike:

"Begrenset utgave:

Det er på høy tid at vi i URAL introduserer en M-utgave som de gjorde på BMW. Eller i det minste en ADVENTURE-modell, som de har på BMW eller KTM. Dessverre får vi allerede maksimal motoreffekt med vår standardmotor, med en kapasitet på 750 cc og 40 hk, men vi vil bare late som om URAL nå også har en sportsmodell. Forutsetning er den sportslige fargeblandingen, som helt tilfeldig er fargene på det russiske flagget hvitt, blått og rødt. Vi tar et ultralett 2-1 sports eksosanlegg, produsert i Italia. Adventure er utstyrt med støtdempere med høy ytelse – en URAL trenger fem av dem, og ja, det er ganske kostbart hvis du vil at URAL-chassiset skal være fullt kompressivt og justerbart.

Her finner du også LED belysning. Og for å virkelig tjene navnet ADVENTURE for denne babyen, kommer ADVENTURE med det beste teltet noensinne, Lone Rider-teltet, der du kan ha sidevognsykkelen i forteltet. Og vi gir deg til og med litt ved. Det er det minste vi kan gjøre med tanke på den ganske høye utsalgsprisen på URAL ADVENTURE-modellen. Men ikke begynn å spørre hos en BMW-forhandler hvor mye ved som de vil gi deg når du kjøper en GS 1250, fordi bare URAL ADVENTURE leverer eksemplarisk og pålitelig (tre).

Hver URAL, uansett hvilken modell, tilbyr ADVENTURE i massevis. Det er grunnen til at vi begrenset den presenterte hvite, blå og røde URAL. Vi hadde bare 20 eksemplarer laget på URAL-fabrikken og reserver dem for kunder som ønsker en spesiell URAL.

Veiledende utsalgspris EXW Marchtrenk / Østerrike EUR 16.200 netto, pluss skatter og fraktkostnader i henhold til leveringsdestinasjon."

Sjekk ut www.ural.cc for mer info.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse