Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Union Hotel Geiranger satser på HUBriding

Monja og Sindre Mjelva er femte generasjon drivere av Union Hotel Geiranger, et av totalt 66 hoteller i kjeden De Historiske. I likhet med mange andre hoteller i kjeden satser Monja og Sindre nå på motorsyklistene, og forrige uke reiste HUBriding-teamet til Geiranger for å kjøre opp fire nye ruter. Ytterligere to ruter kommer i løpet av juni.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2021 kl 08:31

Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

HUBriding-teamet inviterte MC-folket til arrangementet, og et tyvetalls førere ble med på kjøringen i Møre og Romsdal som har så fantastisk mye vei å by på. Folket kosa seg og bidro så absolutt til å holde stemningen på topp.

Monja Mjelva og Terje Bredal i MC Touring Norway.

Teamet har sammen med hotellet brukt vinteren på kartstudier og samtaler med lokalkjente for å finne de beste rutene, og ruteverifikasjonen viste at god planlegging virkelig betaler seg. Rutene i dette området er på ca. 30–45 mil og byr på et helt enestående terreng med både grus og asfaltveier.

Hans Petter serverer is til hele gjengen i på den varme junidagen.

Union Hotel Geiranger har virkelig lagt godt til rette for motorsyklisten med vaskefasiliteter, tørkemuligheter for kjøreutstyr, oppheng til kjøreutstyr og hjelmer, kaffe og kald drikke, alt i et eget låsbart rom nært parkeringsplassen.

Veiene i dette området er helt fantastiske og byr på alle typer svinger i et eventyrlig kjøreterreng. Her finner du grus og asfalt om en annen, og du kan plukke ruter fra øverste hylle. Her viser Terje Bredal hvordan man jager en GS på de morsomme grusveiene ut fra Herdalssetra litt nord for Geiranger.

HUBriding-teamet hadde med seg komiker Tommy Steine som sørget for at lattermusklene ble trimmet under oppholdet. Tommy er en lidenskapelig motorsyklist og blir nok å se sammen med teamet i tiden som kommer.

Rutenettet til Union Hotel Geiranger holder en vanvittig høy kvalitet. Gjennomgående bare svinger og terreng som bidrar til at du mister referansene til tid og rom. Variasjonen er stor og opplevelsene er mange. I denne regionen finer du ikke bare herlig kjøreterreng, området har mange nasjonale turistveier, attraksjoner og naturopplevelser som tar pusten fra enhver.

Vi har stor tro på området som har en fin beliggenhet nær Trøndelag, Nord-Vestlandet og ikke minst Innlandet. Hotellet holder en svært høy kvalitet og kommer garantert til å bli en flott arena for motorsyklister som setter pris på litt luksus.

Annonse
Annonse