ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Under testing: Michelin Pilot Road 5 og Bridgestone Battleax Adventure A41

Vi har for tiden to forskjellige dekk under testing. Det ene er Bridgestones nye adventuredekk A41, et 90-10 dekk som bør passe bruken de fleste morske adventuresykler får. Vi har montert dem på en en Triumph Tiger 1050 fordi framdekket også leveres i 17» dimensjon – i motsetning til andre adventuredekk. Det andre er Michelin Pilot Road 5, et helt nytt og annerledes sportstouringdekk fra den franske dekkgiganten. De er montert på en BMW R1200 RT og vil bli utsatt for kjøring på varierte norske

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Vi har for tiden to forskjellige dekk under testing. Det ene er Bridgestones nye adventuredekk A41, et 90-10 dekk som bør passe bruken de fleste morske adventuresykler får. Vi har montert dem på en en Triumph Tiger 1050 fordi framdekket også leveres i 17» dimensjon – i motsetning til andre adventuredekk.

Det andre er Michelin Pilot Road 5, et helt nytt og annerledes sportstouringdekk fra den franske dekkgiganten. De er montert på en BMW R1200 RT og vil bli utsatt for kjøring på varierte norske veier samt langtur med fullt lastet sykkel på kontinentet.

Begge dekkene vil bli levetidstestet – i praksis betyr det at vi kjører dem til de er slutt. Det gir oss informasjon om hvordan dekkene oppfører seg under ulike faser av slitasjen samt hvor langt de går under forhold som nevnt over. Vi kommer tilbake med rapporter i senere nummer av MC-avisas.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse