Annonse
Annonse
MC-avisa

Ullevålseter og Jensen på Indians Flat Track Racere

Indian Motorcycle Norge har hentet inn ørkenracerne Pål Anders Ullevålseter og Felix Jensen for å promotere Rally-utgaven av FTR 1200. Riktignok er ørken og san

Publisert:

Indian Motorcycle Norge har hentet inn ørkenracerne Pål Anders Ullevålseter og Felix Jensen for å promotere Rally-utgaven av FTR 1200. Riktignok er ørken og sand byttet bort mot skogsveier og grus.

Tekst og foto: Anders Eidevik.

På bildet: Pål Anders Ullevålseter på en FTR Rally og Felix Jensen på en FTR 1200 S, sammen med Truls Tvete (t.v.) og Martin Haglev (t.h.) i Polaris Norge.

Polaris ser et større potensial for Indian sine nydelige FTR-modeller på det norske markedet. Enkelte barnesykdommer på FTR skal nå være utbedret, og modellen bør så absolutt være appellerende for dem som ønsker seg en stor og bøllete, men lettkjørt flat track-inspirert sykkel. Som et ledd i en ny kampanje for FTR-modellene, er rallyheltene Pål Anders Ullevålseter og Felix Jensen blitt hentet inn som testpiloter. Det blir spennende å se hvordan videosnuttene som ble spilt inn med Ullevålseter og Jensen blir – dette kan bli kult!

Fra før av kom FTR i en standardutgave samt en mer påkostet S-utgave med alle slags mulige elektroniske hjelpemidler og førerstøttesystemer. I tillegg er det tatt frem en Carbon-utgave – navnet forklarer seg selv – og en Rally-utgave. Sistnevnte er en nedstrippet og grusorientert modell med et herlig retrodesign og blant annet et 5 cm høyere styre.

FTR Rally er retro styling med moderne performance. (Foto: Indian Motorcycle)

Børge Grafslie fra Indian-forhandler Spinnin Wheel på Mysen kan fortelle at selv Pål Anders Ullevålseter lot seg begreistre av grusegenskapene til FTR Rally. Motoren besørger for en toppytelse på 123 hk og 120 Nm, og sykkelen veier 240 kg fulltanket. Dette er tall som står seg i sammenligningen med adventuremodeller i 1200-segmentet.

FTR-modellene til Indian er så absolutt verd en prøvekjøring, og herved er anbefalingen gitt.

Annonse
Annonse