ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Ullevaal Xtreme juni 2018

16. juni bygges gressmatta på Ullevaal Stadion om til en konkurransebane hvor de beste utøverne innen FMX, supercross, sparkesykkel, BMX og snøscootere garantert vil ta pusten fra publikum. Hele Norges X-Games-superstjerne André Villa er primus motor for dette arrangementet, og Jan Erik Larssen er hyret inn for å leder det hele. I en pressemelding sies følgende om arrangementet: "Ullevaal Xtreme er et fengende og spennende familiearrangement som viser ekstremsport med og uten motor på en heftig

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

16. juni bygges gressmatta på Ullevaal Stadion om til en konkurransebane hvor de beste utøverne innen FMX, supercross, sparkesykkel, BMX og snøscootere garantert vil ta pusten fra publikum. Hele Norges X-Games-superstjerne André Villa er primus motor for dette arrangementet, og Jan Erik Larssen er hyret inn for å leder det hele.

I en pressemelding sies følgende om arrangementet: "Ullevaal Xtreme er et fengende og spennende familiearrangement som viser ekstremsport med og uten motor på en heftig måte, på Ullevaal Stadion.

Dagen starter med gratis familiedag og spennende aktivitetsområde utenfor stadion med aktiviteter, mini Oslo Motor Show utstilling, musikk, give aways og mye mer."

Under kan du se en promovideo for arrangementet.

[Video mangler etter import...]

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse