ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Tyske Touratech AG i insolvens

Den tyske avdelingen av Touratech – Touratech AG – har levert insolvenssøknad grunnet manglende driftskapital. Mailen som forkynte dette kom sist fredag og var en overraskelse for alle. Det understrekes at for Touratechs andre avdelinger verden over går driften som normalt, ettersom de er frittstående selskaper. Insolvensen er en prosess hvor tysk lov gir Touratech AG anledning til å restrukturere og komme tilbake til normal drift. Fra Touratech UK sies det: «Fra kundenes ståsted vil dette væ

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Den tyske avdelingen av Touratech – Touratech AG – har levert insolvenssøknad grunnet manglende driftskapital. Mailen som forkynte dette kom sist fredag og var en overraskelse for alle. Det understrekes at for Touratechs andre avdelinger verden over går driften som normalt, ettersom de er frittstående selskaper. Insolvensen er en prosess hvor tysk lov gir Touratech AG anledning til å restrukturere og komme tilbake til normal drift.

Fra Touratech UK sies det: «Fra kundenes ståsted vil dette være uten betydning. Touratech har produsert kvalitetsprodukter i en årrekke og vil fortsette med det. Vi er også blitt informert om at produksjon og leveranse av Touratech-produkter vil gå uten avbrudd gjennom re-struktureringsprosessen.»

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse